L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 03/01/18: Tots pendents del cap de setmana

03-01-2018

Hem començat l’any amb temperatures primaverals, tant a l’interior com a la costa on les màximes quedaran pròximes als 25 graus hui, demà dijous i divendres. S’estima que les temperatures dels pròxims dies quedaran 8-9 graus per damunt dels valors habituals per l’època.

El ponent no bufarà tant fort com els últims dies però es deixarà sentir per tot arreu des de primera fins a última hora del dia.


Divendres no notarem l’anunci dels canvis fins a última hora del dia quan el vent girarà a mestral i començaran a baixar les temperatures de nord a sud.

Dissabte tornarà l’hivern deixant les temperatures entre 10 i 12 graus més baixes. Que ploga més o menys estarà en funció d’on acabe situant-se la borrasca. Tot indica que el centre de la pertorbació acabarà ubicant-se en la vertical de la provincia de València impulsant vents de xaloc a la mitad nord, on le spluges podran fer marxa des de migdia. Al sud, en bufar llebeig i ponent, la possibilitat de pluja quedarà molt reduïda.L’oratge a partir de diumenge és tota una incognita perquè els models mantenen la borrasca damunt la Comunitat Valenciana i en eixe cas les pluges tornarien a ser més abunants a la mitad nord, però caldrà seguir l’evolució del oratge i que que vagen dient els mapes a partir de de diumenge per vore si finalment entre diumenge i dilluns acaba bufant gregal i les pluges es fan més generals.

Seguirem informant. Passeu molt bon dia.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 03/01/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Los Reyes Magos visitan las poblaciones del Alto y Medio Vinalopó, Alcoià y Alacantí

Programa LA JUGADA del martes 9 de enero de 2018

Dia 24, 21:15 h aprox: Los alcaldes y alcaldesas, Obispo Diócesis Orihuela-Alicante, Rector UA y Presidentes de Diputación Alicante, Corts Valencianes y Generalitat Valenciana nos felicitan la Navidad

Programa infantil de Nochebuena en Intercomarcal TV. Día 24 a las 14:45 hasta las 21:00 horas

Los alcaldes de la provincia realizan el balance del año 2017

Programa "Día a día" del día 26 de diciembre de 2017

Programa “Día a Día” del día 02 de enero del 2018: Gran éxito de la San Silvestre eldense

Especial Nochevieja en Intercomarcal TV

Programa "Día a día" del día 3 de enero de 2018: Los pajes reales recogen las cartas para los Reyes Magos

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en