L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 04/01/2018, MIGDIA: Dissabte tornen l’hivern i la pluja

04-01-2018

Tenim tantes ganes que arriben canvis que de l’oratge de hui i del de demà no en volem saber res, sobretot tenint en compte que serà una continuació del d’ahir i no serà massa diferent del de demà, perquè tot i que les temperatures iniciaran una baixada des del nord continuaran marcant valors prou per damunt del que tocaria.

La matinada de divendres a dissabte fins i tot podria arribar a caure alguna gota per l’interior. Serà el moment clau per saber per on tira la borrasca.

Els núvols cobriran el cel de la major part de la Comunitat dissabte de matí deixant les primeres pluges que tot i no ser massa quantioses podran afectar bona part del territori i deixar algun registre ‘aseat’ per l’interior. Cap a migdia notarem com arriba la massa d’aire fred, com baixen les temperatures i com va baixant la cota de neu dels 1.200 metres als 1.000 o als 900 metres al nord.

De vesprada escamparà al sud en bufar el vent de llebeig però al nord encara podria registrar-se alguna pluja de certa entitat fins que a poqueta nit vaja imposant-se el mestral i les precipitacions comencen a ser anecdòtiques.Diumenge serà un dia molt fred amb ruixats dèbils i dispersos al nord on la cota de neu estarà al voltant dels 800 metres. Dilluns i dimarts repuperarem el sol i quedarem a l’espera d’una nova oportunitat que ens porte pluges més generals i abunddants, perquè en esta ocasió si no canvien les coses les precipitacions ens deixaran de nou amb la mel als llavis.Passeu molt bon dia!!L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 04/01/2018, MIGDIA from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Programa “Día a día” del día 5 de marzo de 2018: Sigue el Ecuador Festero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en