L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 04/01/2018, NIT: Dissabte tornen l’hivern i la pluja

05-01-2018

Tenim tantes ganes que arriben canvis que de l’oratge de hui i del de demà no en volem saber res, sobretot tenint en compte que serà una continuació del d’ahir i no serà massa diferent del de demà, perquè tot i que les temperatures iniciaran una baixada des del nord continuaran marcant valors prou per damunt del que tocaria.

La matinada de divendres a dissabte fins i tot podria arribar a caure alguna gota per l’interior. Serà el moment clau per saber per on tira la borrasca.

Els núvols cobriran el cel de la major part de la Comunitat dissabte de matí deixant les primeres pluges que tot i no ser massa quantioses podran afectar bona part del territori i deixar algun registre ‘aseat’ per l’interior. Cap a migdia notarem com arriba la massa d’aire fred, com baixen les temperatures i com va baixant la cota de neu dels 1.200 metres als 1.000 o als 900 metres al nord.

De vesprada escamparà al sud en bufar el vent de llebeig però al nord encara podria registrar-se alguna pluja de certa entitat fins que a poqueta nit vaja imposant-se el mestral i les precipitacions comencen a ser anecdòtiques.Diumenge serà un dia molt fred amb ruixats dèbils i dispersos al nord on la cota de neu estarà al voltant dels 800 metres. Dilluns i dimarts repuperarem el sol i quedarem a l’espera d’una nova oportunitat que ens porte pluges més generals i abunddants, perquè en esta ocasió si no canvien les coses les precipitacions ens deixaran de nou amb la mel als llavis.Passeu molt bon dia!!
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 04/01/2018 Nit from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Especial de Nochebuena y Navidad 2017

Los Reyes Magos visitan las poblaciones del Alto y Medio Vinalopó, Alcoià y Alacantí

Programa LA JUGADA del martes 9 de enero de 2018

Dia 24, 21:15 h aprox: Los alcaldes y alcaldesas, Obispo Diócesis Orihuela-Alicante, Rector UA y Presidentes de Diputación Alicante, Corts Valencianes y Generalitat Valenciana nos felicitan la Navidad

Programa "A golpe de Pedal" del 21/12/17 repaso últimas pruebas realizadas

Programa “Actitudes positivas” con Silvia Adriasola hablando sobre el “Empoderamiento y liderazgo femenino” 18/12/2017

Programa infantil de Nochebuena en Intercomarcal TV. Día 24 a las 14:45 hasta las 21:00 horas

Los alcaldes de la provincia realizan el balance del año 2017

Programa "Día a día" del día 26 de diciembre de 2017

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en