L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/02/2018: Setmana de fred, pluja i neu

05-02-2018

Estos dies, fins dimecres, haurem d’estar molt atents a la borrasca que ahir entrà pel nord de la Península, es desplaçava cap al sud-oest, i des d’allà començava viatje cap a la Comunitat Valènciana.

Depen d’on acabe situant-se que tinguem més o menys pluges, però tot indica que fins dimarts a la nit podran registrar-se precipitacions localment moderades i que la cota de neu encara podria baixar un centenar de metres.

En estes situacions és al nord de la Comunitat on es registren les pluges més abundants i intenses, i amb una cota de neu al voltant dels 600 metres, o aprop dels 500) poden acumular-se gruixos de neu importants.

Al sud bufarà de ponent i llebeig i això implicarà que les pluges seran més dèbils i que la cota de neu serà més alta.Demà dimarts, fins a migdia, encara cal esperar pluges localment moderades a la mitad nord de la Comunitat, però el vent anirà imposant-se de mestral en desplaçar-se la borrasca cap a l’est i de vesprada començarà a escampar la nuvolositat. No obstant, la cota de neu serà més baixa i fins la matinada de dimarts a dimecres encara podria ploure i nevar amb una distribució molt irregular.Dimecres serà un dia fred i ventós però en lluir més el sol les temperatures pujaran lleugerament al centre del dia.I els models continuen donant activitat per a finals de la setmana que ve. Vorem com evolucionen.

Tingueu bon dia i bon inici de setmana.
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/02/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 05/02/2018 NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en