L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 08/01/2018: Pluja, llamps i trons

09-01-2018

Tot i la controvèrsia que sempre provoca últimament l’anunci de pluges el balanç de les precipitacions registrades dissabte (les primeres de l’any) no pot ser més positiu. Va ploure on i com estava previst…ni un litre de més ni uno de menys.

De tota manera ens haurien de preocupar tant les quantitats registrades com la forma de ploure perquè feia molt de temps que no teneim tronades amb tant d’aparell electric en ple mes de gener, però després del calor de la setmana passada l’arribada de fred en altura va suposar un contrast tèrmic molt pronunciat.

Episodis com el de dissabte s’hauria de repetir una volta cada quinze dies, o al menys una volta al mes per anar bé les coses, però tot indica que tardarem en tornar a disfrutar de la inestabilitat i de la pluja perquè els mapes tornen a marcar ponents.

Hui serà fresc mantenint l’ambient hivernal a tota la Comunitat…un d’eixos dies que hi haurà que anar buscant el sol per entrar en calor.


Demà dimarts serà menys fred o un poc més càlid deixant les temperatures un parell de graus més altes. Fins a migdia tindrem pocs núvols al cel però de vesprada augmentarà la nuvolositat i fins i tot podria registrar-se algun ruixat dèbil durant la matinada.


Dimecres i dijous bufarà un poc travessat de mestral deixant més baixes les temperatures. De fet, la matinada de dimecres a dijous podrien quadar enfarinades les muntanyes del nord de la Comunitat per damunt dels 1.000 metres.


Els vents de component oest no ens deixaran ni divendres ni el cap de setmana…o siga que estarem com estàvem abans del cap de setmana de Reis.

Passeu molt bon dia!!
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 08/01/2018 Migdia from Intercomarcal TV on Vimeo.


L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 08/01/2018 Nit from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Especial de Nochebuena y Navidad 2017

Los Reyes Magos visitan las poblaciones del Alto y Medio Vinalopó, Alcoià y Alacantí

Programa LA JUGADA del martes 9 de enero de 2018

Dia 24, 21:15 h aprox: Los alcaldes y alcaldesas, Obispo Diócesis Orihuela-Alicante, Rector UA y Presidentes de Diputación Alicante, Corts Valencianes y Generalitat Valenciana nos felicitan la Navidad

Programa "A golpe de Pedal" del 21/12/17 repaso últimas pruebas realizadas

Programa “Actitudes positivas” con Silvia Adriasola hablando sobre el “Empoderamiento y liderazgo femenino” 18/12/2017

Programa infantil de Nochebuena en Intercomarcal TV. Día 24 a las 14:45 hasta las 21:00 horas

Los alcaldes de la provincia realizan el balance del año 2017

Programa "Día a día" del día 26 de diciembre de 2017

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en