L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 11/01/2018: El ponent no se’n va ni a tirs

12-01-2018

Ahir, quan va passar de llarg el front que a primera hora va deixar ruiaxts dèbils, es va reforçar el ponent i de seguida notarem com pujaven les temperatures. Hui el mestral les farà baixar de nou i a més com bufarà amb ratxes moderades accentuarà la sensació de fred, sobretot al nord i per l’interior.
Els núvols seran més abundants de vesprada i durant la nit al nord on podran deixar ruixats dèbils i dispersos i alguna volveta de neu per damunt dels 1.000 metres.

Demà divendres començaremeldiaa amb temperatures més baixes i amb ratxes moderades de mestral al nord i de ponent al sud. De vesprada el vent perdrà força i les temperatures pujaran lleugerament (un o dos graus)

El cap de setmana tampoc portarà canvis d’oratge. Dissabte començarà assolellat i acabarà amb ruixats al nord, però de nou seran pluges de poca importància. Diumenge, dilluns, dimarts…tot indica que haurem de seguir suportant el vent que no ens el traiem de damunt ni a tirs.

Passeu molt bon diaL´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana TEVAP, MIGDIA 11/01/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana TEVAP, NIT 11/01/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Especial de Nochebuena y Navidad 2017

Los Reyes Magos visitan las poblaciones del Alto y Medio Vinalopó, Alcoià y Alacantí

Programa LA JUGADA del martes 9 de enero de 2018

Dia 24, 21:15 h aprox: Los alcaldes y alcaldesas, Obispo Diócesis Orihuela-Alicante, Rector UA y Presidentes de Diputación Alicante, Corts Valencianes y Generalitat Valenciana nos felicitan la Navidad

Programa "A golpe de Pedal" del 21/12/17 repaso últimas pruebas realizadas

Programa “Actitudes positivas” con Silvia Adriasola hablando sobre el “Empoderamiento y liderazgo femenino” 18/12/2017

Programa infantil de Nochebuena en Intercomarcal TV. Día 24 a las 14:45 hasta las 21:00 horas

Los alcaldes de la provincia realizan el balance del año 2017

Programa "Día a día" del día 26 de diciembre de 2017

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en