L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 19/12/2017: Cel encès

19-12-2017   |  Visitas:88

Últimament quan a la posta de sol o a l’albada veiem colors rojos, taronges i grocs sempre acabem anunciant vent de component oest.

Esta volta no, sembla que per fí s’acaba el ponent…el que no vol dir que entrem en un episodi important de precipitacions. Podrà ploure en les pròximes hores però ni seran pluges importants, ni generals, ni tindran massa durada.

Ahir de vesprada la posta de sol rogenca anunciava canvis per a hui. Tindrem el cel amb més núvols des de bon de matí, i fins i tot tindrem de ruixats a les comarques litorals (només de forma puntual podrien afectar zones més centrals de la Comunitat).

El gregal incidirà sobre la mitad sud del territori aportant un poc més de humitat al núvols. Per tant, serà al litoral i prelitoral del sud de València i d’Alacant on podran registrar-se els registres més destacats. De tota manera no serà gran cosa el que es registre perquè els models no donen acumulats de més de10 litres. Fins a migdia podria arribar a caure algo a Castelló, però acabarà escampant durant la vesprada. Les mínimes han pujat però les màximes baixaran.Demà dimecres de matí encara podria caure alguna gota però només serà al sud de València i al nord d’Alacant i no durarà gran cosa perquè de vesprada acabarà imposant-se el sol per tot arreu.Dijous tret d’alguns núvols a la costa el dia serà assolellat i les temperatures iniciaran un tímid ascens, que continuarà divendres quan els vents es deixen sentir de nou de ponent. El cap de setmana de Nadal es mantindran les condicions d’estabilitat amb temperatures que no patiran canvis significatius.Passeu molt bon dia…ploga o no.
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 19/12/2017 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en