L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 20/12/2017: Anticicló per a Nadal, vent per a Cap d’Any

21-12-2017   |  Visitas:63

No ens agrada fer previsions a llarg termini, però els dies que tenim per davant ho demanen, i més tenint en compte el panorama meteorològic que venim arrossegant.

Hui i demà encara tindrem vent moderat de gregal a la mitad sud de la Comunitat que portarà núvols al litoral i fins i tot algun ruixat dèbil, res d’importància que puga alleugerir la sequera que patim des de fa mesos.Pot ser demà notem un lleuger ascens de les temperatures diürnes després del descens de les temperatures nocturnes.Divendres es deixarà sentir de nou el vent de component oest. Al nord bufarà de mestral amb algunes ratxes moderades i al sud fluix de ponent fent pujar un poc les temperatures.

Dissabte encara bufarà el mestral al nord, però a poc a poc perdrà força i acabarà bufant de xaloc els dies de Nadal amb una situació meteorològica marcada per un anticicló al Mediterrani (molt típic d’estes dates) que ens proporcionarà un oratge molt estable.De no produir-se canvis d’última hora sembla que acabarem l’any amb poques probabilitats de pluja.
L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 20/12/2017 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 20/12/2017 Nit from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en