L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 18/07/17, "Atents a les tronades"

18-07-2017   |  Visitas:660

Els homes i les dones del temps també travessem èpoques de l’any on el nostre treball ens resulta monòton i fins i tot un poc avorrit. La calor ens ‘aplatana’ com a la resta de la gent i a més tractem de posar bona cara explicant les nostres previsions…esperant com tot el món les vacances.

Pot ser l’estiu siga l’època de l’any menys atractiva per a fer previsions i qualsevol indici de canvi és bona excusa per animar-nos un poc. Això és el que tenim per davant estos dies després de la calor i la calma xixa de la setmana passada.

Hui, com ahir, mirarem de reull a les terres de l’interior per vore si encara que siga de refiló alguna tronada toca l’interior o el nord de la Comunitat. Calor en farà un poc més que ahir, amb màximes que de nou sovintejaran els 35 graus a les comarques centrals.


Demà, com hui, també cal esperar ruixats i alguna tronada, i els models ‘diuen’ que hi ha més possibilitats que toquen l’interior de València i pot ser de Castelló.


A dia de hui dijous pinta ser el dia de més inestabilitat. Quan les tronades puguen arribar amb més probabilitat a punts del centre i fins i tot de la costa a última hora de la vesprada o a poqueta nit.

Divendres el ‘moviment’ tornaria a quedar restringit a les terres del nord i de l’interior, i de no canviar les coses el cap de setmana començaria estable i acabaria de nou amb tronades


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,18/07/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,18/07/17 NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Programa "Día a día" del día 22 de enero de 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en