L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, NIT, 29/01/18

30-01-2018

Després d’un episodi de pluges com el que acabem de tindre sempre hi ha algú que no acaba content, però esta volta ha plogut quan, onn i les quantitats que més o menys estava previst.

El mapa mostra com sempre desigualtats. Sempre que bufa de gregal són les comarques del sud de València i del nord d’Alacant les més afavorides, i les del nord on menys plou. De no ser per les pluges i la neu que va deixar divendres l’arribada del front el balanç hauria sigut molt negatiu al nord.
Hui encara podrà registrar-se algun plugim al sud fins a migdia però a poc a poc els núvols deixaran pas al sol i a temperatures un poc més altes.

Demà dimarts, en desapareixer la nuvolositat, la nit serà més fresca però al centre del dia pujaran lleugerament les temperatures. El vent bufarà fluix de xaloc (sud-est) i la mar que hui encara presentarà àrees de marejol i marejada demà encalmarà a poc a poc.

Dimecres el cel tindrà una teranyina de núvols alts pràcticament des de primera hora del dia. Fins i tot podria caure alguna gotta al sud. No obstant, les temperatures mostraran tendència a pujar.

Dijous el ponent i el mestral faran pujar les temperatures a les poblacions més costaneres de Castelló i València. I a dia de hui sembla que no tindrem massa canvis de cara al cap de setmana.
Tingueu molt bon inici de setmana.







L' ORATGE amb Jordi Payà, NIT, 29/01/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en