L'Oratge amb Jordi Payŕ de la Comunitat Valenciana , 09/08/17 "Cel a borreguets…"

09-08-2017   |  Visitas:448

Des d’ahir de vesprada estem mirant els models de tots els centres i instituts meteorolňgics i tots coincideixen en donar precipitacions generals i fins i tot generoses per a la jornada de hui.

De tota manera en estes situacions (realment en qualsevol situació) hem de tindre molt en compte xicotets detalls per tractar d’ajustar-nos al mŕxim en les previsions. I pense que l’orografia i la direcció del vent van a jugar un paper fonamental les prňximes hores.

Al nord alguns models donen mestral que habitualment inhibeix la probabilitat de pluja, i al sud les serralades bčtiques fan de barrera al vent d’origen marítim i per aixň pense que tampoc cal esperar pluges massa importants.

Els models ‘diuen’ que el moment de mŕxima inestabilitat serŕ esta vesprada i durant nit i matinada. Aemet ha donat un avís de pluges perquč poden acumular-se entre 30 i 40 litres en una hora al litoral del sud de Valčncia i al del nord d’Alacant.
Ara bé, els models també donen una rŕpida estabilitazació de l’oratge a cap a migdia de demŕ. Pot ser començarem el dia amb el cel carregat i amb ruixats a la mitad sud de la Comunitat (sempre més probables a les zones més prňximes a la mar. Per cert, atenció a l’estat de la mar que durant la nit ja ha anat alterant-se i ho farŕ encara més les prňximes hores.De cara al cap de setmana torna l’estabilitat. Tindrem núvols al litoral que només de forma molt puntual podrien deixar alguna gota divendres, perň tant dissabte com diumenge els núvols baixos que a primera hora vorem a la costa es desfaran i acabarŕ lluint el sol. Les temperatures tendiran a pujar lleugerament des de divendres perň pense que no farŕ massa calor.


L'Oratge amb Jordi Payŕ de la Comunitat Valenciana, 09/08/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 09/08/17 MIG DIA from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Plourŕ abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Demŕ és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Senyals de canvi: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 06/10/2017 Mig Dia

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en