L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 26/07/17 "Nova irrupció de calor"

26-07-2017   |  Visitas:240

Esta vesprada notarem com pugen de nou les temperatures. Després d’uns dies on les temperatures han quedat més o menys en els valors que toca acabarem el mes de juliol amb dies de molta calor.

El mercuri dels termòmetres pujarà hui només un o dos graus però serà un avís del que ens espera demà. El mestral encara bufarà moderat a l’extrem nord de la Comunitat fins a mig matí o mig dia perdent força i quedant quasi encalmat a partir d’eixe moment.

Demà dijous serà un dia fort de calor, molt pesat. Al centre, a l’interior i en punts del litoral sud de València on el vent es deixarà sentir de llebeig (sud-oest) els termòmetres quedaran entre els 35 i els 40 graus. Sense arribar a valors tan alts també patirem molta calor a la resta.

Divendres, en bufar el vent de nou del sud-est, podrien baixar un poc les temperatures, o al menys no fer tanta calor, però la major humitat a l’ambient farà que la sensació de calor siga molt acusada.

Dissabte recuperarem els que hagen pogut baixar divendres les temperatures, i els últims dies del juliol i els primers d’agost seran ben calorosos.L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, MIG DIA, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, NIT, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Susana Marruenda, 15/11/17

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Día 01/12/17: Un fred que pela

Programa LA JUGADA del martes 12 de diciembre de 2017

La igualdad y la violencia de género presentes en la tertulia de Intercomarcal TV

Programa LA JUGADA del martes 21 de noviembre de 2017

Programa LA JUGADA del martes día 14 de noviembre de 2017

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 28/11/2017

Programa "Que et contes" amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Ana Jesús Olaya, 29/11/17

Programa de LA JUGADA del martes 28 de noviembre de 2017

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en