L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 26/07/17 "Nova irrupció de calor"

26-07-2017   |  Visitas:271

Esta vesprada notarem com pugen de nou les temperatures. Després d’uns dies on les temperatures han quedat més o menys en els valors que toca acabarem el mes de juliol amb dies de molta calor.

El mercuri dels termòmetres pujarà hui només un o dos graus però serà un avís del que ens espera demà. El mestral encara bufarà moderat a l’extrem nord de la Comunitat fins a mig matí o mig dia perdent força i quedant quasi encalmat a partir d’eixe moment.

Demà dijous serà un dia fort de calor, molt pesat. Al centre, a l’interior i en punts del litoral sud de València on el vent es deixarà sentir de llebeig (sud-oest) els termòmetres quedaran entre els 35 i els 40 graus. Sense arribar a valors tan alts també patirem molta calor a la resta.

Divendres, en bufar el vent de nou del sud-est, podrien baixar un poc les temperatures, o al menys no fer tanta calor, però la major humitat a l’ambient farà que la sensació de calor siga molt acusada.

Dissabte recuperarem els que hagen pogut baixar divendres les temperatures, i els últims dies del juliol i els primers d’agost seran ben calorosos.L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, MIG DIA, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, NIT, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Programa "Día a día" del día 22 de enero de 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en