L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 26/07/17 "Nova irrupció de calor"

26-07-2017   |  Visitas:221

Esta vesprada notarem com pugen de nou les temperatures. Després d’uns dies on les temperatures han quedat més o menys en els valors que toca acabarem el mes de juliol amb dies de molta calor.

El mercuri dels termòmetres pujarà hui només un o dos graus però serà un avís del que ens espera demà. El mestral encara bufarà moderat a l’extrem nord de la Comunitat fins a mig matí o mig dia perdent força i quedant quasi encalmat a partir d’eixe moment.

Demà dijous serà un dia fort de calor, molt pesat. Al centre, a l’interior i en punts del litoral sud de València on el vent es deixarà sentir de llebeig (sud-oest) els termòmetres quedaran entre els 35 i els 40 graus. Sense arribar a valors tan alts també patirem molta calor a la resta.

Divendres, en bufar el vent de nou del sud-est, podrien baixar un poc les temperatures, o al menys no fer tanta calor, però la major humitat a l’ambient farà que la sensació de calor siga molt acusada.

Dissabte recuperarem els que hagen pogut baixar divendres les temperatures, i els últims dies del juliol i els primers d’agost seran ben calorosos.L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, MIG DIA, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, NIT, 26/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Plourà abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Nueva temporada de LA JUGADA 17/10/17: Tertulia CD Eldense, balonmano femenino, fútbol base, balonmano masculino, derbis, fútbol regional y preferente, fútbol sala y baloncesto

Demà és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en