L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig dia 28/06/17

28-06-2017   |  Visitas:116

No va entrar fins entrada la vesprada, fins a migdia va estar lluitant amb les brises, però el ponent falla poques voltes i ahir començarem a patir laprimera ponentada de l’estiu.

Fins primera hora de la vesprada vaig rebre molts comentaris al facebook, al twitter i algun que altre correu preguntant-me on estava la ponentada que haviem anunciat, (i vos assegure que m’haguera agradat equivocar-me) però un parell d’hores més tard tot el món parlava de la calor i del ponent (només els habitants de les poblacions de l’interior estaven d’acord amb esta situació meteorològica perquè per allà havien baixat les temperatures i la calor es suportava millor)

El ponent ens acompanyarà hui tot el dia i amb les mínimes que s’han registrat ell dia encara podria ser més calorós que el d’ahir. Cap a migdia augmentarà la nuvolositat i de vesprada fins i tot podria caure alguna gota al nord.


A última hora del dia i demà dijous el vent girarà a mestral i pense que tots agrairem el descens de les temperatures que provocarà, tant de les mínimes com de les màximes sobretot per l’interior.


Divendres encara podria baixar algun grauet la ttemperatures i fins i tot podria ploure dèbilment al nord com a conseqüència d’una franja de núvols que creuarà la Comunitat de nord a sud.


Dissabte el vent acabarà encalmant per complet i diumenge ens espera un dia d’estabilitat amb temperatures un poc més altes.
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 28/06/17,mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, nit. 28/06/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Plourà abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Nueva temporada de LA JUGADA 17/10/17: Tertulia CD Eldense, balonmano femenino, fútbol base, balonmano masculino, derbis, fútbol regional y preferente, fútbol sala y baloncesto

Demà és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en