L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

07-03-2018   |  Visitas:141

Pocs canvis presentarà l’oratge les pròximes hores. Continuarem amb vents de ponent i amb pas de núvols que de vesprada podran deixar ruixats tant al nord com al sud, sempre més probables a les zones més interiors. Fins a migdia lluirà el sol i encara que començarem el dia amb temperatures un poc més baixes les màximes no patiran canvis significatius.


Demà dimecres el ponent bufarà fluix permetent que a migdia les brises puguen botar a la costa del centre i del sud. El dia serà assolellat però pot ser baixen lleugerament les temperatures.Dijous tornarà a reforçar-se el vent en arribar un nou front que durant el matí podrà deixar precipitacions de sud a nord. Res important però amb molta probabilitat tornarem a començar el dia amb els carrers banyats en moltes poblacions. A migdia acabarà imposant-se el sol per tot arreuDivendres el dia començarà amb sol però de seguida apareixeran núvols per l’interior que impulsants pel llebeig acabran deixant el cel prou cobert i precipitacions per l’interior a partir de la vesprada.

El cap de setmana també ens acompanyarà el vent. Dissabte de llebeig i diumenge de ponent. Les temperatures es mantindran sense canvis i només al nord i per l’interior podria caure algun plugim.

Passeu molt bon dia!L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 06/03/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 06/03/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Programa “Día a día” del día 5 de marzo de 2018: Sigue el Ecuador Festero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en