L'Oratge amb Jordi Payŕ de la Comunitat Valenciana 30/06/2017 "La culpa no és del ponent"

30-06-2017   |  Visitas:207

Des que comença l’estiu estem tenint temmperatures prou més altes del que seria normal per a l’inici de l’estiu, i l’arribada del ponent ja vaig comentar que no portaria res de bo, i així ha sigut…

Podrien debatre i parlar de responsabilitats. Sóc dels que pense que la millor forma de lluitar contra els incendis és una bona política i estratčgia de prevenció, que em consta que estŕ fent-se.

També és ben cert que la major part d’incendis forestals (més del 80%) són responsabilitat directa de l’acció humana, bé per negligčncia, bé per mala intenció. Mai són culpa de vent que el podem considerar part de la natura i que l’únic que fa es dificultar les tasques d’extinció i afavorir la seua propagació, perň el ponent no és el culpable del foc.

Hui encara bufaran el ponent i el mestral durant bona part del dia. Més fort al nord i en qualsevol cas anirŕ encalmant i deixant pas a les brises al centre i al sud de la Comunitat a partir de migdia. De vesprada augmentarŕ la nuvolositat. Primer la nord i a poqueta nit al sud anunciant canvis per a demŕ dissabte.

El cap de setmana començarŕ amb oratge més variable, fresc i insegur, sobretot a la mitad sud de la Comunitat on cal esperar que el cel estiga més cobert, el vent bufe de llevant i de gregal i que ploga dčbilment.

Diumenge de matí encara quedaran núvols al sud i a la costa, perň rŕpidament acabarŕ imposant-se el sol i pujant les temperatures. L’oratge estable, assolellat i amb temperatures més altes tindrŕ continuďtat els primers dies d ela prňxima setmana.


migdia300617tevap from Intercomarcal TV on Vimeo.


L ´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 30/06/2107 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Susana Marruenda, 15/11/17

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Día 01/12/17: Un fred que pela

Programa LA JUGADA del martes 12 de diciembre de 2017

La igualdad y la violencia de género presentes en la tertulia de Intercomarcal TV

Programa LA JUGADA del martes 21 de noviembre de 2017

Programa LA JUGADA del martes día 14 de noviembre de 2017

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 28/11/2017

Programa "Que et contes" amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Ana Jesús Olaya, 29/11/17

Programa de LA JUGADA del martes 28 de noviembre de 2017

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en