L'Oratge amb Jordi Payŕ de la Comunitat Valenciana 30/06/2017 "La culpa no és del ponent"

30-06-2017   |  Visitas:169

Des que comença l’estiu estem tenint temmperatures prou més altes del que seria normal per a l’inici de l’estiu, i l’arribada del ponent ja vaig comentar que no portaria res de bo, i així ha sigut…

Podrien debatre i parlar de responsabilitats. Sóc dels que pense que la millor forma de lluitar contra els incendis és una bona política i estratčgia de prevenció, que em consta que estŕ fent-se.

També és ben cert que la major part d’incendis forestals (més del 80%) són responsabilitat directa de l’acció humana, bé per negligčncia, bé per mala intenció. Mai són culpa de vent que el podem considerar part de la natura i que l’únic que fa es dificultar les tasques d’extinció i afavorir la seua propagació, perň el ponent no és el culpable del foc.

Hui encara bufaran el ponent i el mestral durant bona part del dia. Més fort al nord i en qualsevol cas anirŕ encalmant i deixant pas a les brises al centre i al sud de la Comunitat a partir de migdia. De vesprada augmentarŕ la nuvolositat. Primer la nord i a poqueta nit al sud anunciant canvis per a demŕ dissabte.

El cap de setmana començarŕ amb oratge més variable, fresc i insegur, sobretot a la mitad sud de la Comunitat on cal esperar que el cel estiga més cobert, el vent bufe de llevant i de gregal i que ploga dčbilment.

Diumenge de matí encara quedaran núvols al sud i a la costa, perň rŕpidament acabarŕ imposant-se el sol i pujant les temperatures. L’oratge estable, assolellat i amb temperatures més altes tindrŕ continuďtat els primers dies d ela prňxima setmana.


migdia300617tevap from Intercomarcal TV on Vimeo.


L ´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 30/06/2107 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Plourŕ abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Nueva temporada de LA JUGADA 17/10/17: Tertulia CD Eldense, balonmano femenino, fútbol base, balonmano masculino, derbis, fútbol regional y preferente, fútbol sala y baloncesto

Demŕ és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en