L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 30/06/2017 "La culpa no és del ponent"

30-06-2017   |  Visitas:243

Des que comença l’estiu estem tenint temmperatures prou més altes del que seria normal per a l’inici de l’estiu, i l’arribada del ponent ja vaig comentar que no portaria res de bo, i així ha sigut…

Podrien debatre i parlar de responsabilitats. Sóc dels que pense que la millor forma de lluitar contra els incendis és una bona política i estratègia de prevenció, que em consta que està fent-se.

També és ben cert que la major part d’incendis forestals (més del 80%) són responsabilitat directa de l’acció humana, bé per negligència, bé per mala intenció. Mai són culpa de vent que el podem considerar part de la natura i que l’únic que fa es dificultar les tasques d’extinció i afavorir la seua propagació, però el ponent no és el culpable del foc.

Hui encara bufaran el ponent i el mestral durant bona part del dia. Més fort al nord i en qualsevol cas anirà encalmant i deixant pas a les brises al centre i al sud de la Comunitat a partir de migdia. De vesprada augmentarà la nuvolositat. Primer la nord i a poqueta nit al sud anunciant canvis per a demà dissabte.

El cap de setmana començarà amb oratge més variable, fresc i insegur, sobretot a la mitad sud de la Comunitat on cal esperar que el cel estiga més cobert, el vent bufe de llevant i de gregal i que ploga dèbilment.

Diumenge de matí encara quedaran núvols al sud i a la costa, però ràpidament acabarà imposant-se el sol i pujant les temperatures. L’oratge estable, assolellat i amb temperatures més altes tindrà continuïtat els primers dies d ela pròxima setmana.


migdia300617tevap from Intercomarcal TV on Vimeo.


L ´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 30/06/2107 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Programa "Día a día" del día 22 de enero de 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en