L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 12/12/2017: Llebeig, mestral, ponent…

13-12-2017

Són noms de vent que ja sabem que no van associats a la pluja, i estem tenint-los per les nostres latituds pràcticament des que va acabar l’estiu…quan la tardor el que voldria seria que parlarem del llevant, el gregal o el xaloc.
D’ahir a hui hem notat canvis en la direcció del vent. Una volta ens va travessar el front associat a la famosa borrasca Anna el vent va girar a mestral (nord-oest) portant-nos una massa d’aire prou més freda que de seguida va portar temperatures més baixes.
El vent que es deixarà sentir amb més força al nord però que accentuarà la sensació de fred per tot arreu, tant de nit com de dia.

Demà dimecres el vent tornarà a canviar de direcció. Bufarà de ponent fent pujar de forma progressiva les temperatures conforme avance el dia. Núvols en vorem ben pocs, només alguns mitjans i alts al nord i per l’interior.

Dijous encara podran pujar més les temperatures. Al centre del dia els termòmetres tocaran o superaran els 20 graus al centre de la Comunitat i a les comarques litorals.

Divendres el pas d’un nou front deixarà e cel un poc més ennuvolat i pots ser algun plugim dèbil i dispers. Confrome ens creue el front notarem com refresca de nou l’ambient.
El cap de setmana el mestral encara es deixarà sentir dissabte però diumengge quedarà quasi encalmat.
Disfruteu del dia!L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 12/12/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en