L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 28/11/2017

28-11-2017   |  Visitas:292

Després de quedar en no res les pluges que haviem anunciat per al passat cap de setmana sembla que estem davant d’una situació meteorològica que per fi ens podria deixar algun ruixat de certa entitat a la mitad sud de la Comunitat.

Els núvols aniran fent-se hui cada volta més compactes al llarg del dia. En vindre acompanyats de ponent les temperatures pujaran però a poqueta nit el vent anirà girant a gregal ‘donant’ humitat als núvols que cobriran el cel del centre i del sud del territori.Serà la matinada de dimarts a dimecres quan haurem de creuar els dits perquè acaben cumplint-se les previsions i puguem parlant de pluges (encara que només siga a la mitad sud de la Comunitat). De cumplir-se els pronòstics bona part de la provincia d’Alacant i el sud de la de València podrien acabar agraint un bon regó.I haurem de fer força, molta força… perquè la possibilitat de pluja no durarà gran cosa: la nit de dimecres a dijous s’imposarà e mestral a tota la Comunitat. Els núvols escamparan i les temperatures patiran una sensible baixada.El descens de les temperatures que tindrà continuïtat tan divendres com dissabte. Fins i tot divendres podria arribar a registrar-se algun ruixat dèbil al nord que de forma esporàdica i quasi anecdòtica podria enfarinar les muntaynes de Castelló i del nord València per damunt dels 700-800 metres.

De moment toca esperar…anirà de bo?L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 28/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en