L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 02/11/2017 - Encara no s’anima

03-11-2017   |  Visitas:75

Pense que ja he comentat en altre post recent que enguany portem vora un mes de retard en el comportament de l’oratge. Hem tingut una continuació de les condicions estivals durant els mesos de setembre i octubre, i sembla que ara anem a tindre el que no hem tingut i trobavem a faltar: un oratge més variable i insegur amb temperatures més propies de l’època.

Un amic sempre em diu que al fred i a la pluja no se’ls mengen les rates…M’agarda fer-li cas i pensar que té raó, però la veritat és que em preocupa, i molt, que el fred i la pluja tarden tant en arribar, sembla que cada any més.

Hui dijous reprenim la setmana amb un balanç de pluges molt pobre. Entre dimarts i dimecres van ser molt pocs els observatoris que van acumular més de 10 litres, i amb poques perspectives de canvi. A més, entre hui i demà podrien pujar un poc les temperaruresDemà dissabte l’oratge es mostrarà més variable i insegur. Arribaran núvols des de l’interior que deixaran pluges poc abundants i de distribució molt irregular, més probables a l’interior on també notarem més el descens de les temperatures. A última hora, o durant la matinada de dissabte a diumenge notarem com el vent gira a a mestral (nord-oest) i com les temperatures van baixant ccada hora que passe.


El mestral i la fresca ens acompanyaran diumenge i dilluns. El vent bufant amb força, sobretot al nord, i les temperatures ens recordaran que anem camí de l’hivern. Dimarts afluixarà el vent i pujaran les temperatures.
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit 02/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Visitamos la piscina de APADIS en Villena

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en