L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 02/11/2017 - Encara no s’anima

03-11-2017

Pense que ja he comentat en altre post recent que enguany portem vora un mes de retard en el comportament de l’oratge. Hem tingut una continuació de les condicions estivals durant els mesos de setembre i octubre, i sembla que ara anem a tindre el que no hem tingut i trobavem a faltar: un oratge més variable i insegur amb temperatures més propies de l’čpoca.

Un amic sempre em diu que al fred i a la pluja no se’ls mengen les rates…M’agarda fer-li cas i pensar que té raó, perň la veritat és que em preocupa, i molt, que el fred i la pluja tarden tant en arribar, sembla que cada any més.

Hui dijous reprenim la setmana amb un balanç de pluges molt pobre. Entre dimarts i dimecres van ser molt pocs els observatoris que van acumular més de 10 litres, i amb poques perspectives de canvi. A més, entre hui i demŕ podrien pujar un poc les temperaruresDemŕ dissabte l’oratge es mostrarŕ més variable i insegur. Arribaran núvols des de l’interior que deixaran pluges poc abundants i de distribució molt irregular, més probables a l’interior on també notarem més el descens de les temperatures. A última hora, o durant la matinada de dissabte a diumenge notarem com el vent gira a a mestral (nord-oest) i com les temperatures van baixant ccada hora que passe.


El mestral i la fresca ens acompanyaran diumenge i dilluns. El vent bufant amb força, sobretot al nord, i les temperatures ens recordaran que anem camí de l’hivern. Dimarts afluixarŕ el vent i pujaran les temperatures.
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit 02/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Visita a los cementerios de las poblaciones de las comarcas del Alto y Medio Vinalopó, L´Alcoiŕ y la Foia de Castalla

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Anna Rubio 08/11/17

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Susana Marruenda, 15/11/17

Programa LA JUGADA del martes 21 de noviembre de 2017

Programa LA JUGADA del martes día 14 de noviembre de 2017

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/11/17 Avant o enrere?

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 02/11/2017 - Encara no s’anima

Programa "A golpe de Pedal" del 26/10/17: Valoración del campeonato Almirra

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana - Nit - 17/11/17

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en