L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, NIT 03/11/2017

04-11-2017

Quan la posta de sol ens ‘regala’ colors rogencs normalment no tenim bones notícies que anunciar. Habitualment marca l’arribada de núvols alts des de l’interior que acaben donant poca pluja i prou de vent.

No ens agrada dir-ho però la borrasca que ha entrat per Portugal i que ha deixat i està deixant pluges a la mitad occidental de la Península ens creuarà per damunt demà dissabte deixant només ruixats dèbils per l’interior i quatre gotes a la costa.

Hui tot i els núvols als que enteranyiraran el cel des de primera hora l’oratge mantindrà les condicions estables i les temperatures suaus dels úlltims dies.

Demà dissabte el ponent bufarà fluix de matí, guanyarà força de vesprada i girarà a mestral a última hora. Serà un dia d’oratge molt variable, amb pas de núvols que de tant en tant deixaran ruixats (sempre més probables per l’interior). Les temperatures baixaran al nord i per l’interior pujant lleugerament a la costa.


La matinada de dissabte a diumenge, quan el vent gire i es reforce de mestral (nor-oest) notarem un descens generalitzat de les temperatures que encara serà més acusat dilluns.Sembla que este cap de setmana tindren un ‘colp’ de tardor, però de nou ens quedarem esperrant la desitjada i necessitada pluja.L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana,NIT 03/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Visitamos la piscina de APADIS en Villena

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en