L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 11/07/17 "Nova ona de calor"

11-07-2017   |  Visitas:519

Si no porte mal els comptes pense que és la tercera. Una abans que començara oficialment l’estiu, un altra cap a finals de juny, i ara després d’un parell de setmanes amb temperatures al voltant o per davall dels valors mitjans habituals de l’estiu tornarà a apretar amb força.

Només fent una ullada al mapa de temperatures a 1.500 metres d’altura (850 hPa) ens fem una idea del que ens espera. Si ahir ja tocarem i fins i tot superarem els 35º a alguns observatoris no vos alarmeu si arribem als 40º els pròxims dies al centre i per l’interior de la Comunitat.

La isoterma dels 25º graus abraça tota la mitad sud de la Península i la dels 30 amenaça amb seguir-la sense cap problema, afectant bona part de la Comunitat Valenciana.Al cel vorem pocs núvols. Només de matí a la franja costanera i de vesprada a les muntanyes de l’interior, però sense cap conseqüència.


Durarà molt? Vos preguntareu de seguida. Si no canvien les previsions fins divendres o dissabte quan l’entrada de vents de mestral ajuden a parar l’ascens dels termòmetres i deixen les temperatures lleugerament més baixes de cara al cap de setmana.


L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 11/07/17,mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit 11/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Entrevista a Máximo Beltrán, pintor sajeño.

Els canvis arribaran de matinada

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, mig dia 06/07/17 "Gota freda d’estiu?"

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 11/07/17 "Nova ona de calor"

L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 18/07/17, "Atents a les tronades"

Entrevista a Miguel Soler, secretari autonòmic d'Educació, en "El Dato"

Actitudes Positivas: Hablamos con Pablo Ferreirós sobre la "Revolución en el Marketing"

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, mig dia 07/07/17 : "S’acaba la possibilitat de pluja"

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana del dia 14/07/17

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en