Més vent i més fresc -L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 13/11/17

14-11-2017

Una setmana més tard encara hem se suportar el vent de mestral que des de fa més d’una setmana bufa a la Comunitat Valenciana i especialment fort al nord on en les últimes hores ha tornat a bufar per damunt dels 80 quilòmetres per hora.

Ahir de vesprada tornava a deixar-se sentir a bona part de la Comunitat, i serà l’encarregat de portar una massa d’aire més freda que farà baixar es temperatures durant el dia de hui (si no ens constipem serà miracle). No farà fred però els termòmetres quedaran tres o quatre graus més baixos que el cap de setmana.

Atenció al vent perquè al nord bufarà tot el dia amb ratxes fortes o molt fortes. Al centre i al sud anirà perdent força conforme passen les hores.Demà dimarts el dia començarà ben fresc i ventós. Gelarà en punts del nord i de l’interior, sobretot on el vent quede més fluix. De vesprada el vent quedarà restringit al nord, on també anirà acomiadant-se cap a última hora del diaSemba que dimecres per fi deixarà de bufar el vent però les notícies que hem de contar-vos no són massa bones perquè tornarem a tindre una situació meteorològica dominada per l’anticicló i l’estabilitat. I això ens fa témer que el mes de novembre podria acabar més ‘sec que la moixama’, i no estem per a bromes…necessitem l’aigua ja!!Tingueu bon inici de setmana!L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 13/11/2017, NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Visita a los cementerios de las poblaciones de las comarcas del Alto y Medio Vinalopó, L´Alcoià y la Foia de Castalla

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Anna Rubio 08/11/17

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Susana Marruenda, 15/11/17

Programa LA JUGADA del martes 21 de noviembre de 2017

Programa LA JUGADA del martes día 14 de noviembre de 2017

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/11/17 Avant o enrere?

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 02/11/2017 - Encara no s’anima

Programa "A golpe de Pedal" del 26/10/17: Valoración del campeonato Almirra

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana - Nit - 17/11/17

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en