Plourà abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

25-09-2017   |  Visitas:214

La setmana començarà amb oratge estable i calorós,  i tot indica que podrem tindre algunes precipitacions abans d’acaber-se el mes…però res important.  De fet l’estabilitat,  el sol i les altes temperratures seran les principals característiques de l’oratge de bona part de la setmana.
Hui, com ahir diumenge, ens espera un dia de sol i de calor, sobretot a la mitad sud de la Comunitat on el vent es deixarà sentir durant bona part del dia de ponent.


Demà dimarts tindrem alguns canvis.  Tindrem més núvols des de primera hora del dia i el vent canviarà de direcció bufant de llevant i provocant un descens general de les temperatures. Fins i tot podrà ploure dèbilment al  centre i al litoral  però en molts punts si arriba a ploure només es banyaran els carrers. Serà difícil que arribe a correr l’aigua.


Dimecres, fins a mitja vesprada continuarem amb el cel carregat però de nou les pluges que puguen registrar-se seran molt dèbils. Dijous i divendres el sol acabarà imposant-se a tota la Comunnitat i pujaran les temperatures.L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia, 25/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Programa “Día a día” del día 5 de marzo de 2018: Sigue el Ecuador Festero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en