Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

29-09-2017   |  Visitas:221

Hui és Sant Miquel, i ens agradaria comentar que després d’uns dies de pluja i fresca arriba l’estiuet de Sant Miquel, però enguany no hem tingut notícies de la tardor perquè tret d’algna pluja moderada però també molt localitzada tenim per davant condicions meteorològiques de calma , d’estabilitat i temperatures prou altes.

De fet hui esperem que el dia siga més assolellat que el d’ahir i que les temperatures es mantinguen tan altes com les d’ahir o que pugen lleugerament.Pot ser demà dissabte tinguem algun canvis en forma de tronades vespertines que en qualsevol cas només afectaran el nord i l’interior i que puntualment podrien deixar algun ruixats en les ploblacions del centre i litoral de Castelló. Però les temperatures quedaran de nou prou altes i fins i tot podran pujar al sud on el vent bufarà de llebeig.Diumenge amb més núvols baixaran les temperatures i encara que podrem tindre ruixats de matí al sud i tronades de vesprada al nord no podem parlar de canvis importants.A més, dilluns i dimarts els mapes tornes a marcar oratge estable i ascens de les temperatures.

Continuem sense notícies de la tardor, esperem que no tarde en donar-les…No volem crear false espectatives però els mapes són prou interessants a partir de dimecres.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 29/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Programa “Día a día” del día 5 de marzo de 2018: Sigue el Ecuador Festero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en