Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

29-09-2017   |  Visitas:130

Hui és Sant Miquel, i ens agradaria comentar que després d’uns dies de pluja i fresca arriba l’estiuet de Sant Miquel, perň enguany no hem tingut notícies de la tardor perquč tret d’algna pluja moderada perň també molt localitzada tenim per davant condicions meteorolňgiques de calma , d’estabilitat i temperatures prou altes.

De fet hui esperem que el dia siga més assolellat que el d’ahir i que les temperatures es mantinguen tan altes com les d’ahir o que pugen lleugerament.Pot ser demŕ dissabte tinguem algun canvis en forma de tronades vespertines que en qualsevol cas només afectaran el nord i l’interior i que puntualment podrien deixar algun ruixats en les ploblacions del centre i litoral de Castelló. Perň les temperatures quedaran de nou prou altes i fins i tot podran pujar al sud on el vent bufarŕ de llebeig.Diumenge amb més núvols baixaran les temperatures i encara que podrem tindre ruixats de matí al sud i tronades de vesprada al nord no podem parlar de canvis importants.A més, dilluns i dimarts els mapes tornes a marcar oratge estable i ascens de les temperatures.

Continuem sense notícies de la tardor, esperem que no tarde en donar-les…No volem crear false espectatives perň els mapes són prou interessants a partir de dimecres.

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 29/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Nueva temporada de LA JUGADA 17/10/17: Tertulia CD Eldense, balonmano femenino, fútbol base, balonmano masculino, derbis, fútbol regional y preferente, fútbol sala y baloncesto

Plourŕ abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Demŕ és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en