Senyals de canvi: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 06/10/2017 Nit

06-10-2017   |  Visitas:75

Ahir ens arribaren moltes fotografies com les que podeu vore a la foto del post, i tot el món comentava el mateix: els altocúmuls quasi sempre indiquen canvis.

En efecte, solen decorar el cel i anuncien canvis per a les inmediates hores, però sembla que ens haurem de conformar amb canvis mínims: una lleugera baixada de temperatures (que ja seria hora) i quatre gotes que no deixaran saó perquè a més no seran pluges generals.

Hui ja no farà la calor d’ahir sobretot al nord, on el mestral deixarà les temperatures prou més baixes i accentuarà la sensació de fresca. Al centre i al sud el vent encalmarà a partir de migddia.

Demà dissabte encetarem el cap de setmana amb el cel més carregat a la mitad sud del territori on podria ploure dèbilment allà cap a migdia, però tot indica que els núvols escamparan de vesprada i el cel acabarà quedant ras.

Però el cap de setmana serà molt llarg i com sempre les previsions no agardaran a tot el món, perquè qui vullga pluja haurà de continuar esperant a una situació més propicia, i qui preferisca sol i bones temperatures quedarà més content perquè a partir de diumenge torna el sol i les temperatures quedaran de nou molt suaus al centre del dia.

Tingueu molt bon dia!!


L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 06/10/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en