Arriba a la Universitat d'Alacant la primera estudiant d'intercanvi neozelandesa

12-09-2017   |  Visitas:71

La Universitat d'Alacant ha donat avui la benvinguda a la primera estudiant d'intercanvi arribada des de la Universitat de Waikato, a Nova Zelanda. Lauryn Denby cursarà estudis de grau d'Enginyeria Informàtica a l'Escola Politècnica Superior i ha arribat acompanyada per la responsable d'estudis estrangers i intercanvi de Waikato, Kendra Corey.

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat Internacional de la UA, Antonio Galiano, els han donat la benvinguda i han mantingut una reunió institucional amb totes dues, juntament amb les responsables de l'Oficina d’Àsica Pacífic de la UA, Kaoru Fukui i Yu Chen Wan.

L'arribada de l'estudiant neozelandesa a la UA ha sigut possible gràcies a l'acord subscrit entre les dues universitats el mes de gener passat després d'anys de negociació, tal com apunta el vicerector Juan Llopis, seguint la línia estratègica de la UA en la seua aposta ferma per la internacionalització i per l'excel·lència dels programes de mobilitat internacional.

A través del Vicerectorat de Relacions Internacionals, la UA du a terme estratègies de col·laboració internacional amb universitats i institucions d’arreu del món que estan donant resultats fructífers en matèria de mobilitat internacional. Concretament, tal com detalla el vicerector Juan Llopis, «la participació dels estudiants de la UA en els nostres programes de mobilitat, Europea i no Europea, continua incrementant-se. Els dos últims cursos acadèmics, 2014/2015 i 2016/2017, el nombre d'estudiants ha augmentat un 35 %, i ha passat de 604 estudiants enviats a 820 el curs 2016/2017».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El MUA acull la primera trobada d'aules universitàries de la Universitat d'Alacant

El homenaje a Josep Bevià desborda la Sede de la Universidad

La infermera i professora de la Universitat d'Alacant María Elena Castejón guanya el premi Innovació i Creativitat en Infermeria

Investigadors internacionals en indústries creatives i economia taronja es donen cita a la UA

Empresarios y estudiantes cara a cara en la Universidad de Alicante

El Consell de Govern de la UA aprova set nous títols propis

El Lucentum i la Universitat d’Alacant refermen el seu Compromís de col·laboració

La UA s’uneix a la commemoració del 130 aniversari del naixement d’Emilio Varela amb una taula redona

El MUA rinde mañana homenaje a Joan Valls con una jornada y una exposición sobre el poeta valenciano

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en