Arriba a la Universitat d'Alacant la primera estudiant d'intercanvi neozelandesa

12-09-2017

La Universitat d'Alacant ha donat avui la benvinguda a la primera estudiant d'intercanvi arribada des de la Universitat de Waikato, a Nova Zelanda. Lauryn Denby cursarà estudis de grau d'Enginyeria Informàtica a l'Escola Politècnica Superior i ha arribat acompanyada per la responsable d'estudis estrangers i intercanvi de Waikato, Kendra Corey.

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat Internacional de la UA, Antonio Galiano, els han donat la benvinguda i han mantingut una reunió institucional amb totes dues, juntament amb les responsables de l'Oficina d’Àsica Pacífic de la UA, Kaoru Fukui i Yu Chen Wan.

L'arribada de l'estudiant neozelandesa a la UA ha sigut possible gràcies a l'acord subscrit entre les dues universitats el mes de gener passat després d'anys de negociació, tal com apunta el vicerector Juan Llopis, seguint la línia estratègica de la UA en la seua aposta ferma per la internacionalització i per l'excel·lència dels programes de mobilitat internacional.

A través del Vicerectorat de Relacions Internacionals, la UA du a terme estratègies de col·laboració internacional amb universitats i institucions d’arreu del món que estan donant resultats fructífers en matèria de mobilitat internacional. Concretament, tal com detalla el vicerector Juan Llopis, «la participació dels estudiants de la UA en els nostres programes de mobilitat, Europea i no Europea, continua incrementant-se. Els dos últims cursos acadèmics, 2014/2015 i 2016/2017, el nombre d'estudiants ha augmentat un 35 %, i ha passat de 604 estudiants enviats a 820 el curs 2016/2017».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La cinquena edició del Curs Internacional La Ciència Pren la Paraula en la UA evidencia l’aposta per la cultura científica

Tres dies d'activitats reben l'alumnat de la UA

La UA ofereix cursos de valencià en el Campus i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena

Les Matemàtiques visten de gala el Campus de la Universitat d’Alacant

La UA impartirà el màster de Gestió del Patrimoni a Banyeres

El Museu de la Universitat d’Alacant inaugura una exposició en homenatge al poeta Joan Valls

La UA edita una “Guia didàctica sobre drets humans”

La Universidad de Alicante arranca el curso con más de 5.700 nuevos alumnos matriculados

La Universitat d'Alacant participa en un projecte europeu que estalviarà temps reciclant traduccions existents a la web

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en