Arriba a la Universitat d'Alacant la primera estudiant d'intercanvi neozelandesa

12-09-2017   |  Visitas:94

La Universitat d'Alacant ha donat avui la benvinguda a la primera estudiant d'intercanvi arribada des de la Universitat de Waikato, a Nova Zelanda. Lauryn Denby cursarà estudis de grau d'Enginyeria Informàtica a l'Escola Politècnica Superior i ha arribat acompanyada per la responsable d'estudis estrangers i intercanvi de Waikato, Kendra Corey.

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat Internacional de la UA, Antonio Galiano, els han donat la benvinguda i han mantingut una reunió institucional amb totes dues, juntament amb les responsables de l'Oficina d’Àsica Pacífic de la UA, Kaoru Fukui i Yu Chen Wan.

L'arribada de l'estudiant neozelandesa a la UA ha sigut possible gràcies a l'acord subscrit entre les dues universitats el mes de gener passat després d'anys de negociació, tal com apunta el vicerector Juan Llopis, seguint la línia estratègica de la UA en la seua aposta ferma per la internacionalització i per l'excel·lència dels programes de mobilitat internacional.

A través del Vicerectorat de Relacions Internacionals, la UA du a terme estratègies de col·laboració internacional amb universitats i institucions d’arreu del món que estan donant resultats fructífers en matèria de mobilitat internacional. Concretament, tal com detalla el vicerector Juan Llopis, «la participació dels estudiants de la UA en els nostres programes de mobilitat, Europea i no Europea, continua incrementant-se. Els dos últims cursos acadèmics, 2014/2015 i 2016/2017, el nombre d'estudiants ha augmentat un 35 %, i ha passat de 604 estudiants enviats a 820 el curs 2016/2017».

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El rector inaugura este martes la II Jornada Internacional sobre Denominaciones de Origen de la Universidad de Alicante

La Sede de la UA acoge la presentación de la obra "Un gaucho de Almería en el puente del Inca"

Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

La Universidad de Alicante estudia los efectos del cambio climático en la Font Roja

La Universidad de Alicante acoge el II Congreso Internacional de Sociología y Antropología del Turismo con más de 200 participantes

Los Premios del Consejo Social de la Universidad de Alicante se entregarán el próximo 15 de mayo en la EUIPO

Visita al Museo de la Universidad de Alicante.

El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, nou director de la Revista Española de Física de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF)

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en