El Consell de Govern de la UA aprova set nous títols propis

30-11-2017   |  Visitas:200

La Gastronomia, l’Autonomia Personal, el Disseny Digital o el Turisme i la Sostenibilitat són algunes de les disciplines en què formarà la Universitat d’Alacant a partir de programes propisAlacant. Dimecres, 29 de novembre de 2017

La reunió ordinària del Consell de Govern de la Universitat d’Alacant del mes de novembre, que s’ha celebrat aquest matí presidida pel rector, Manuel Palomar, ha servit, entre altres punts, perquè l’ens done el vistiplau a set nous títols propis que la institució començarà a oferir a partir del pròxim mes de febrer.

El vicerector d’Estudis, Enrique Herrero, ha destacat el Programa d’Estudis Propis (PEP) en Competències Personals i Laborals en Entorns de Treball amb Suport, el primer títol que la Universitat d’Alacant destina al col·lectiu de joves amb diversitat intel·lectual, el qual està «finançat de manera íntegra per la Fundació ONCE i el Fons Europeu d’Iniciativa de Treball Juvenil». La UA va concursar a la convocatòria amb aquesta proposta formativa que va aconseguir la segona millor puntuació de totes les presentades.

La Universitat d’Alacant oferirà també la possibilitat de formar-se en Arròs i Alta Cuina Mediterrània a través del màster i els cursos d’expert i especialista en aquesta matèria que s’han dissenyat al si de la UA.

L’oferta de nous títols propis es completa amb un altre PEP, en aquest cas de Guitarra Clàssica i quatre títols més: Disseny Digital i Tecnologia del Calçat; expert en Gestió Pressupostària, Comptabilitat, Control i Auditoria Pública de les Administracions Locals; expert en Turisme Sostenible d’Esdeveniments Singulars i Protocol Aplicat i màster en Territori, Urbanisme i Sostenibilitat Ambiental en el Marc de l’Economia Circular.

En Consell de Govern també ha aprovat, en la seua reunió ordinària del mes de novembre, el calendari de les proves d’accés per als més grans de quaranta anys per a aquest curs.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante incorpora la empresa innovadora Cafina al Parque Científico

La Universitat d'Alacant adverteix que arribarà el 2018 al límit de la seua viabilitat econòmica

Una investigació de la UA permet fer un millor diagnòstic, pronòstic i seguiment de les malalties de la retina

El Consell Social de la Universitat d’Alacant dóna llum verda a uns pressupostos que considera d’insuficients

Més de 400 persones prenen part en el programa de divulgació científica “Viu la Font Roja” de la Universitat d'Alacant

L'Aula de la Ciutat d'Alacant organitza una taula redona sobre els reptes ambientals i el turisme al litoral valencià

Celebrado en la sede de la UA en Alicante el tradicional brindis con los medios de comunicación

La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de “Negació”

El “Año Juan Andrés” finaliza con un congreso internacional en Nápoles, ciudad donde transcurrió la última etapa del humanista alicantino

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en