El III Repte Mou-te per la UA suma 5.624 km i estalvia 1.406 kg de CO2 a l'atmosfera

13-02-2018


Sandra Gisbert, estudiant de Magisteri i Filologia, ha sigut la guanyadora i ha rebut un monitor d’activitat Fitbit de mans de Sonia Blázquez, responsable de l’oficina Ecocampus de la Universitat d’AlacantAlacant. dilluns, 12 de febrer de 2018

L’III Repte Mou-te per la UA, que organitza el Vicerectorat de Campus i Tecnologia a través de l’Oficina d’Ecocampus, ha finalitzat amb un total de 5.624 quilòmetres registrats en desplaçaments cap a la Universitat o des d’aquesta. Segons les dades obtingudes, el 75 per cent dels desplaçaments s’han fet amb bicicleta i el 25 restant a peu i han suposat un estalvi en emissions de CO2 a l’atmosfera de 1.405,9 quilograms.

Des del llançament d’aquesta iniciativa que promou els desplaçaments sostenibles a la Universitat d’Alacant, s’hi han registrat 592 usuaris i un total de 18.659 quilòmetres, dels quals, 5.624 corresponen a aquest últim repte que ha guanyat l’estudiant de segon de Magisteri i primer de Filologia, Sandra Gisbert. L’alumna, natural de Muro, es desplaça des de Sant Vicent cada dia al campus i els seus quilòmetres –361 cicles en total– li han valgut per a aconseguir un monitor d’activitat Fitbit Zip sense fil que li han lliurat aquest dilluns Sonia Blázquez, de l’oficina d’Ecocampus de la UA i Josep Verdú, del Secretariat de Recursos Tecnològics.

Dels quasi 600 usuaris registrats actualment en el programa, 40 han aconseguit superar el repte que consisteix a sumar un mínim de 60 cicles al llarg del període en el qual està actiu –fet que traduït a quilòmetres significa almenys 30 amb bicicleta, corrent o amb patins o 15 km caminant.

El IV Repte Mou-te per la UA ja està en marxa i els usuaris que acumulen almenys 60 cicles abans de l’11 de març optaran al premi, que en aquesta ocasió serà una sessió d’Spa i massatge per a dues persones, valorada en 50 euros.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Comienza el Ciclo de Cine en versión original siguiendo el camino de Sofía Coppola

Mañana comienza la nueva programación cultural de la UA el concierto de la Coral Monfortina y la Coral UA

Aguas de Alicante y SEO-Alicante se suman a un proyecto de investigación de la UA sobre aves migratorias en la Isla de Tabarca

La Universitat d’Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l’OFUA

Mariano Sánchez Soler y su “Cuarteto de Alacant” llenan la Sede Ciudad de Alicante de la UA

La Universidad de Alicante estudia los efectos del cambio climático en la Font Roja

El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, nou director de la Revista Española de Física de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF)

El catedràtic de la Universitat d'Alacant José Siles presenta el llibre "Kartápolis, la enfermera del San Simón"

Les Tertúlies de Cinema de la Seu Ciutat d'Alacant dediquen dues sessions als Goya i als Oscar

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en