El Museu de la Universitat d’Alacant inaugura una exposició en homenatge al poeta Joan Valls

07-09-2017   |  Visitas:93

56 artistes i poetes reten tribut en una exposició a l’il·lustre poeta alcoià en el centenari del seu naixementAlacant. Dijous, 7 de setembre de 2017

El Museu de la Universitat d’Alacant inaugura una exposició en homenatge al poeta Joan Valls, en la qual els escrits de 28 escriptors i les imatges de 28 artistes, faran referència a la vida i l’obra de l’històric poeta.

L’exposició, titulada “Artistes i poetes, tribut a Joan Valls”, serà inaugurada pel vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, el regidor de Cultura, Raül Llopis i el comissari de l’exposició, José Luis Antequera, demà 8 de setembre, a les 19 hores, a la sala polivalent del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) i podrà visitar-se fins al 22 d’octubre.

Joan Valls (1917-1989) és un dels poetes valencians més importants del segle XX, i el llegat poètic d’aquest arriba ara a inspirar poetes i artistes plàstics. Amb la finalitat de reconèixer, valorar i promoure la seua figura i la seua obra, Alcoi ha proclamat l’any 2017 com l’any de Joan Valls, i la Universitat d’Alacant s’uneix al conjunt activitats d’homenatge i de reconeixement que es desenvolupen enguany.

El recorregut expositiu arreplega escrits de 28 escriptors i imatges de 28 artistes, tots aquests fent referència a la vida i l’obra de l’històric poeta. Entre aquests: Roc Candela, Jordi Botella, Eduard Corbí, Antoni Miró, Dori Cantó, Ximo Canet, Lucía Romero, María Pastor Molina, Eduardo, Manolo Arjona i Irene Sempere.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante incorpora la empresa innovadora Cafina al Parque Científico

La Universitat d'Alacant adverteix que arribarà el 2018 al límit de la seua viabilitat econòmica

Una investigació de la UA permet fer un millor diagnòstic, pronòstic i seguiment de les malalties de la retina

El Consell Social de la Universitat d’Alacant dóna llum verda a uns pressupostos que considera d’insuficients

Més de 400 persones prenen part en el programa de divulgació científica “Viu la Font Roja” de la Universitat d'Alacant

L'Aula de la Ciutat d'Alacant organitza una taula redona sobre els reptes ambientals i el turisme al litoral valencià

Celebrado en la sede de la UA en Alicante el tradicional brindis con los medios de comunicación

La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de “Negació”

El “Año Juan Andrés” finaliza con un congreso internacional en Nápoles, ciudad donde transcurrió la última etapa del humanista alicantino

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en