Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

06-03-2018   |  Visitas:115

La Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts ha renovat aquest mes el càrrec de director d’aquesta amb Jorge Pereira, que ha substituït Tomàs Mazón. El nou responsable de la Càtedra ha rebut l’aval unànime de la comissió de seguiment que formen a més de la Universitat d’Alacant a través de la Facultat de Ciències Empresarials i Econòmiques, la patronal hotelera Hosbec, l’Agència Valenciana de Turisme i l’Ajuntament de Benidorm.
El rector de la Universitat, Manuel Palomar, ha signat aquest dilluns el nomenament de Pereira al capdavant de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, encara que té efecte des de l’1 de març.
El nou director ha assegurat que “és tot un honor que hagen confiat en mi per a aquesta responsabilitat que espere afrontar amb treball i molta motivació” i ha explicat que les principals línies que cal seguir se centraran a “establir punts d’unió i sinergies entre les empreses turístiques i les destinacions amb la Universitat d’Alacant mitjançant l’organització de cursos i seminaris sobre diferents temes turístics amb una atenció especial a l’àmbit de la Costa Blanca i Benidorm”.

Currículum
Professor de Departament d’Organització d’empreses de la Universitat d’Alacant des de l’any 2001 i membre de l’Institut d’Investigacions Turístiques de la UA.
Imparteix docència en el grau de Turisme, el doble grau de TADE, el màster de Planificació i Direcció i el màster en Direcció de Restaurants i F&B Hoteler de la UA i ha publicat investigacions en les principals revistes acadèmiques del sector com: Tourism Management, Annals of Tourism Research, Journal of Contemporary Hospitality Management, Journal of Sustainable Tourism, International Journal of Hospitality Management, Cornell Hospitality Quarterly (entre d’altres). La seua tesi va rebre el Premi Tribuna Fitur Jorge Vila Fradera del 2006.

La càtedra
La Càtedra d’Estudis Turístics “Pedro Zaragoza Orts” té com a objectiu l’anàlisi, la investigació i la docència de la realitat, la problemàtica i les perspectives de les empreses i les destinacions turístiques en general, des de tots els punts de vista que es creguen rellevants, i s’ocupa de desenvolupar el programa formatiu i les tasques d’investigació que contribuïsquen a millorar la formació i els coneixements en aquesta matèria.
En el seu programa d’activitats s’inclou l’organització de cursos i seminaris referits a temes turístics, amb una atenció especial a l’àmbit de la Costa Blanca i Benidorm, com també conferències i exposicions sobre l’activitat turística, juntament amb la realització d’estudis i treballs d’investigació.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Raquel Huete directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana clausura el II Congrés Internacional de Sociologia

La Sede de la UA acoge la presentación de la obra "Un gaucho de Almería en el puente del Inca"

La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

Visita al Museo de la Universidad de Alicante.

La Universidad de Alicante estudia los efectos del cambio climático en la Font Roja

La Universidad de Alicante acoge el II Congreso Internacional de Sociología y Antropología del Turismo con más de 200 participantes

Los Premios del Consejo Social de la Universidad de Alicante se entregarán el próximo 15 de mayo en la EUIPO

La UA celebra el Día Mundial del Agua con una excursión por los manantiales molinos y saltos de agua en el entorno de Sella

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en