La Fundació Marjal i la UA recapten 7.560 euros per a APSA fruit del concert benèfic de l'OFUA el passat mes de juny

25-07-2017   |  Visitas:145

La Fundació Marjal i la Universitat d'Alacant van organitzar el passat 30 de juny un concert solidari que l'OFUA va oferir en l'Auditori Provincial de la Diputació d'Alacant (ADDA) a benefici de l'Associació APSA, amb el patrocini específic de la Fundació Marjal.

La solidaritat de les persones que van participar en aquest concert ha permès reunir 7.560 euros, una quantitat que avui ha sigut lliurada a l'Associació APSA i que serà destinada a projectes que milloren la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i les seues famílies. El president del Grup Marjal, Francisco Gómez, i el vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, han realitzat aquest matí una visita institucional a les instal·lacions d'APSA, on han fet el lliurament del xec solidari amb la recaptació a la presidenta i al gerent d'aquesta associació, Nito Manero i Carlos Giner, respectivament. Gómez i Cortés han aprofitat l'ocasió per a visitar les instal·lacions i compartir uns moments distesos amb alguns dels integrants del centre, acompanyats també per la directora tècnica del centre María José Juan.


APSA

És una entitat privada sense ànim de lucre que té per missió millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o risc de presentar-la, la de les seues famílies i el seu entorn. Des dels seus orígens el 1962, aquest ha sigut el seu objectiu, dut a terme a través de diversos centres, serveis, programes i centres especials d'ocupació, que es complementen entre si per a atendre les necessitats de socis i usuaris. APSA compta amb prop de dues mil places d'atenció directa.


Fundació Marjal

L'experiència acumulada pel Grup Marjal a través de l'execució de diferents projectes des de fa molts anys i el seu especial interès per fomentar el desenvolupament d'àrees culturals, educatives, científiques i divulgatives, amb la finalitat de millorar l'entorn que l’ha vist créixer, va derivar en la constitució el 2009 de la Fundació Marjal de la Comunitat Valenciana sense ànim de lucre. La fundació naix amb l'objectiu de realitzar una aportació al progrés de la ciència, la tecnologia, la cultura, la protecció del medi ambient i els valors socials i humans i en general a tot el que condueix al benestar dels ciutadans, i d'aquesta manera canalitza els recursos destinats a la societat a les finalitats relacionades amb la sostenibilitat i govern responsable.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El rector inaugura este martes la II Jornada Internacional sobre Denominaciones de Origen de la Universidad de Alicante

La Sede de la UA acoge la presentación de la obra "Un gaucho de Almería en el puente del Inca"

Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

La Universidad de Alicante estudia los efectos del cambio climático en la Font Roja

Los Premios del Consejo Social de la Universidad de Alicante se entregarán el próximo 15 de mayo en la EUIPO

La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

La Universidad de Alicante acoge el II Congreso Internacional de Sociología y Antropología del Turismo con más de 200 participantes

El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, nou director de la Revista Española de Física de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF)

La UA celebra el Día Mundial del Agua con una excursión por los manantiales molinos y saltos de agua en el entorno de Sella

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en