La premsa i l'empresa centren les primeres activitats de la Càtedra de Responsabilitat Social de la UA

04-10-2017   |  Visitas:94

La Universitat d’Alacant presenta en societat la Càtedra de Responsabilitat Social, que dirigeix la professora Irene Bajo, amb les dues primeres activitats, la “I Jornada de Responsabilitat Social per a periodistes”, amb el títol de “La Responsabilitat Social des dels Mitjans de comunicació”, la qual tindrà lloc el pròxim dia 5 d’octubre a l’Aula de Cultura de la Fundació Caja Mediterráneo i una conferència de l’eurodiputat Ramón Jauregui, “La Responsabilidad Social de la Empresa: La larga marcha”, el divendres, 6 d’octubre, a partir de les 12.30 hores a la sala Rafael Altamira de la Seu de la UA a Alacant, al carrer Ramón y Cajal.

La primera Jornada sobre Responsabilitat Social tindrà la participació d’expositors professionals de la comunicació. D’aquesta manera, obrirà les intervencions Andrés Dulanto, de l’Agència EFE. Director del Departament de Continguts Digitals en EFE i EFEempresas, EFEemprende i Responsabilitat Social Empresarial (RSC), que parlarà sobre “Retos de la Responsabilidad Social como contenido informativo”; Pablo Martín, director de Corresponsables Espanya, presentarà una intervenció sobre “El alcance de un medio especializado en Responsabilidad Social”; i María del Carmen Carretón, professora del Departament de Comunicació i Psicologia Social, de la Universitat d’Alacant, que tractarà la RS en els mitjans alacantins a través de la ponència “¿Tiene espacio la Responsabilidad Social en los medios de la provincia de Alicante?”. Tancarà l’acte Pepe Soto, president de l’Associació de Premsa d’Alacant, qui serà l’encarregat de presentar les reflexions a propòsit de les diferents intervencions fetes al llarg de la jornada.

L’objectiu de la jornada és analitzar el tractament que se li dóna a la Responsabilitat Social en els mitjans de comunicació i les necessitats que tenen els professionals de la comunicació davant del repte d’identificar allò que és purament màrqueting i el que és informació.

D’altra banda, la conferència de l’eurodiputat, Ramón Jauregui, expert en Responsabilitat Social en l’àmbit europeu, estrenarà un cicle de conferències sobre Responsabilitat social en l’àmbit europeu impartides per especialistes de prestigi internacional en l’àmbit de la responsabilitat social. En la seua intervenció, Jauregui, tractarà “La Responsabilidad Social de la Empresa: La larga marcha”, el pròxim divendres 6 d’octubre, a partir de les 12.30 hores, a la seu d’Alacant de Ramón y Cajal, a la sala Rafael Altamira.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Comienza el Ciclo de Cine en versión original siguiendo el camino de Sofía Coppola

Mañana comienza la nueva programación cultural de la UA el concierto de la Coral Monfortina y la Coral UA

Aguas de Alicante y SEO-Alicante se suman a un proyecto de investigación de la UA sobre aves migratorias en la Isla de Tabarca

La Universitat d’Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l’OFUA

Mariano Sánchez Soler y su “Cuarteto de Alacant” llenan la Sede Ciudad de Alicante de la UA

La Universidad de Alicante recoge cinco sellos internacionales de calidad conseguidos por grados de la EPS

L'investigador de la UA José Miguel Sempere, nomenat acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

Oberts els terminis d’inscripció per a les fases locals de les Olimpíades del Saber 2017/2018 a la UA

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant acull la presentació del llibre “Violencia y responsabilidad. La represión judicial franquista en el ámbito local”

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en