La UA impartirà el màster de Gestió del Patrimoni a Banyeres

12-09-2017   |  Visitas:138

La Casa de Cultura de Banyeres de Mariola esdevindrà aula universitària aquest any amb la impartició del títol d’expert universitari en Gestió del Patrimoni de la Universitat d’Alacant, després que el rector, Manuel Palomar, i l’alcalde, Josep Sempere, hagen signat un acord de col·laboració entre la institució acadèmica i l’ajuntament.

El curs, que forma part dels títols propis de la UA, proposa la capacitació i formació de tècnics i emprenedors per augmentar la qualificació, d’acord amb les exigències actuals de les administracions públiques, per a la gestió i tractament dels béns patrimonials del territori a través de 200 hores formatives que s’impartiran els divendres en horari de matí i de vesprada a la casa de Cultura de Banyeres.

El rector ha destacat la qualitat de la formació dels títols propis de la UA i l’aposta per apropar els estudis universitaris al territori, «formació adreçada a un ventall molt ampli d’alumnes que va des d’estudiants fins a professionals del sector o ciutadans interessats en el patrimoni».

Per la seua banda, l’alcalde, Josep Sempere, ha qualificat com a «molt bona notícia que Banyeres aculla un curs universitari obert a tothom i a més amb una matèria que pot interessar molta gent i que ofereix eixides professionals».

El termini de la matrícula conclou el pròxim 25 d’octubre i els empadronats en Banyeres tindran una rebaixa en el preu del curs del 75 %, un descompte que també s’aplicarà a jubilats i aturats.

El curs d’expert universitari en Gestió del Patrimoni de la UA, dirigit pel professor Gabino Ponce, s’estructura en cinc unitats a través de les 200 hores que dura. La unitat de gestió del patrimoni urbà, arquitectònic i mediambiental; de gestió del patrimoni historicoarqueològic; gestió del patrimoni etnològic; gestió turística del patrimoni. i el treball de final de curs que s’haurà de centrar en el patrimoni de Banyeres i comarca i amb vocació de ser aplicat a la gestió.

La realització del curs d’expert i del curs d’especialista universitari en Gestió del Patrimoni, a més del treball del final de màster, que compta amb 300 hores, permeten obtenir el títol de màster universitari en Gestió del Patrimoni.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Cátedra de Enfermería Familiar y Comunitaria de la UA convoca sus premios y becas para 2018

Mañana comienza la nueva programación cultural de la UA el concierto de la Coral Monfortina y la Coral UA

Aguas de Alicante y SEO-Alicante se suman a un proyecto de investigación de la UA sobre aves migratorias en la Isla de Tabarca

La Universidad de Alicante cuenta con la Cátedra de Cultura Gitana

La Universitat d’Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l’OFUA

Mariano Sánchez Soler y su “Cuarteto de Alacant” llenan la Sede Ciudad de Alicante de la UA

La Universidad de Alicante recoge cinco sellos internacionales de calidad conseguidos por grados de la EPS

La Universidad de Alicante cuenta con un servicio CAE para los estudiantes

Los estudiantes de la Universidad de Alicante se encuentran en época de exámenes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en