La UA ofereix cursos de valencià en el Campus i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena

28-08-2017   |  Visitas:59

El termini de preinscripció per al primer quadrimestre s’obri dilluns que ve, 4 de setembre
Alacant. Dilluns, 28 d’agost de 2017
 
La UA presenta una àmplia oferta de cursos de valencià i tallers de llengües en el Campus de Sant Vicent i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena. La formació està dirigida a tota la comunitat universitària i al públic extern.
El termini de preinscripció per a aquests cursos s’obrirà la setmana vinent, del 4 al 8 de setembre. Hi ha dues modalitats: cursos semipresencials en el Campus (nivells B2, C1 i C2, que consten de 50 hores de classe presencial i 50 de treball en línia) i en les seus universitàries (B1 a Elda; C2 a la Nucia; B1, B2 i C1 a Torrevella, i B2 i C1 a Villena); i cursos no presencials (nivells B2, C1 i C2). Informació: http://sl.ua.es. Els cursos inclouen la possibilitat de fer les proves d’acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA a final de gener al Campus de Sant Vicent del Raspeig i a Torrevella. Els certificats de cada nivell són equivalents als del mateix nivell de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
L’oferta de formació en valencià es complementa amb el Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU), que ofereix de manera gratuïta grups de conversa de tots els nivells. A més, es poden fer en línia el Curs de Valencià Bàsic (A2, B1) i les Fitxes de Llengua (B2, C1 i C2). Pots consultar aquesta oferta en https://web.ua.es/cau.
 
Tallers de Llengües
Una altra iniciativa, amb gran èxit de participació en la primera edició (curs 2016-2017), són els Tallers de Llengües. Els Tallers tenen l’objectiu de promoure entre la comunitat universitària i el públic en general el plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l’ús del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica.
L’oferta del primer quadrimestre inclou els tallers d’alemany, àrab, francès, italià, japonès, romanès, portuguès, rus, llengua de signes i el d’Introduction to Catalan Language and Culture. Per al segon quadrimestre, estan previstos els tallers de grec modern, romanó-kaló i ucraïnès. Els tallers són gratuïts per a la comunitat universitària i tenen un cost de 20 € per a altres públics. Més informació i dates de matrícula en http://sl.ua.es.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La cinquena edició del Curs Internacional La Ciència Pren la Paraula en la UA evidencia l’aposta per la cultura científica

Tres dies d'activitats reben l'alumnat de la UA

La UA ofereix cursos de valencià en el Campus i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena

Les Matemàtiques visten de gala el Campus de la Universitat d’Alacant

La UA impartirà el màster de Gestió del Patrimoni a Banyeres

El Museu de la Universitat d’Alacant inaugura una exposició en homenatge al poeta Joan Valls

La UA edita una “Guia didàctica sobre drets humans”

La Universidad de Alicante arranca el curso con más de 5.700 nuevos alumnos matriculados

La Universitat d'Alacant participa en un projecte europeu que estalviarà temps reciclant traduccions existents a la web

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en