La UA ofereix cursos de valencià en el Campus i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena

28-08-2017   |  Visitas:139

El termini de preinscripció per al primer quadrimestre s’obri dilluns que ve, 4 de setembre
Alacant. Dilluns, 28 d’agost de 2017
 
La UA presenta una àmplia oferta de cursos de valencià i tallers de llengües en el Campus de Sant Vicent i en les seus universitàries d’Elda, la Nucia, Torrevella i Villena. La formació està dirigida a tota la comunitat universitària i al públic extern.
El termini de preinscripció per a aquests cursos s’obrirà la setmana vinent, del 4 al 8 de setembre. Hi ha dues modalitats: cursos semipresencials en el Campus (nivells B2, C1 i C2, que consten de 50 hores de classe presencial i 50 de treball en línia) i en les seus universitàries (B1 a Elda; C2 a la Nucia; B1, B2 i C1 a Torrevella, i B2 i C1 a Villena); i cursos no presencials (nivells B2, C1 i C2). Informació: http://sl.ua.es. Els cursos inclouen la possibilitat de fer les proves d’acreditació de valencià que organitza la CIEACOVA a final de gener al Campus de Sant Vicent del Raspeig i a Torrevella. Els certificats de cada nivell són equivalents als del mateix nivell de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
L’oferta de formació en valencià es complementa amb el Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAU), que ofereix de manera gratuïta grups de conversa de tots els nivells. A més, es poden fer en línia el Curs de Valencià Bàsic (A2, B1) i les Fitxes de Llengua (B2, C1 i C2). Pots consultar aquesta oferta en https://web.ua.es/cau.
 
Tallers de Llengües
Una altra iniciativa, amb gran èxit de participació en la primera edició (curs 2016-2017), són els Tallers de Llengües. Els Tallers tenen l’objectiu de promoure entre la comunitat universitària i el públic en general el plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l’ús del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica.
L’oferta del primer quadrimestre inclou els tallers d’alemany, àrab, francès, italià, japonès, romanès, portuguès, rus, llengua de signes i el d’Introduction to Catalan Language and Culture. Per al segon quadrimestre, estan previstos els tallers de grec modern, romanó-kaló i ucraïnès. Els tallers són gratuïts per a la comunitat universitària i tenen un cost de 20 € per a altres públics. Més informació i dates de matrícula en http://sl.ua.es.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Cátedra de Enfermería Familiar y Comunitaria de la UA convoca sus premios y becas para 2018

Mañana comienza la nueva programación cultural de la UA el concierto de la Coral Monfortina y la Coral UA

Aguas de Alicante y SEO-Alicante se suman a un proyecto de investigación de la UA sobre aves migratorias en la Isla de Tabarca

La Universidad de Alicante cuenta con la Cátedra de Cultura Gitana

La Universitat d’Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l’OFUA

Mariano Sánchez Soler y su “Cuarteto de Alacant” llenan la Sede Ciudad de Alicante de la UA

La Universidad de Alicante recoge cinco sellos internacionales de calidad conseguidos por grados de la EPS

La Universidad de Alicante cuenta con un servicio CAE para los estudiantes

Los estudiantes de la Universidad de Alicante se encuentran en época de exámenes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en