La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

09-03-2018   |  Visitas:111

La Universitat d’Alacant ha obert el primer termini d’inscripció per als màsters oficials del curs acadèmic 2018-2019. Amb una oferta formativa composta per 53 programes de postgrau i amb la novetat principal de poder fer un doble màster en Advocacia i Dret de Danys, la institució acadèmica alacantina manté l’aposta per estudis que abracen totes les branques del coneixement i que s’adapten a les necessitats socials i les del mercat laboral.

Aquest primer període de preinscripció romandrà obert fins al pròxim 30 de maig, mentre que el segon període s’obrirà el 6 de juny i estarà obert durant un mes, fins al dia 6 de juliol de 2018. Cal recordar que aquesta segona fase de preinscripció s’activarà únicament en aquells màsters que no hagen cobert totes les places en la primera fase. No obstant això, també es podrà activar en aquells màsters que en cobrisquen l’oferta, però consideren necessari arreplegar sol·licituds si es creu que puga haver-hi baixes d’estudiants matriculats.

La sol·licitud de preinscripció es farà exclusivament mitjançant el formulari electrònic disponible en l’adreça web https://web.ua.es/va/continua/preinscripcio.html i la informació sobre tots els títols de postgrau està disponible en l’adreça web https://web.ua.es/va/masters-oficials.html.

Al marge d’aquests terminis de preinscripció, hi ha diversos màsters que tenen un període únic de preinscripció que ja s’ha obert i que romandrà així fins al 6 de juliol, sense cap dia en què es tanque. En concret, els màsters amb període únic de preinscripció són: Advocacia, Administració i Direcció d’Empreses, Arqueologia Professional i Gestió Integral del Patrimoni, Comunicació i Indústries Creatives, Cooperació al Desenvolupament, Direcció i Planificació del Turisme, Economia Aplicada, Economia Quantitativa, Emergències i Catàstrofes, Espanyol i Anglès com a Segones Llengües/Llengües Estrangeres i, finalment, Traducció Institucional. El màster en Professorat d’Educació Secundària i Batxiller, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes tancarà el termini dies després que la resta, l’1 de juliol de 2018.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El rector inaugura este martes la II Jornada Internacional sobre Denominaciones de Origen de la Universidad de Alicante

La Sede de la UA acoge la presentación de la obra "Un gaucho de Almería en el puente del Inca"

La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

La Universidad de Alicante estudia los efectos del cambio climático en la Font Roja

La Universidad de Alicante acoge el II Congreso Internacional de Sociología y Antropología del Turismo con más de 200 participantes

Los Premios del Consejo Social de la Universidad de Alicante se entregarán el próximo 15 de mayo en la EUIPO

Visita al Museo de la Universidad de Alicante.

El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, nou director de la Revista Española de Física de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF)

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en