La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant celebra la sessió inaugural del curs acadèmic 2017-2018

03-10-2017   |  Visitas:62

És ja tot un referent pel que fa a serveis de docència acadèmica, atenció a persones grans, assessorament i, per descomptat, investigació i projectes entorn de persones grans, preparació per a la jubilació i aspectes vinculats a la tercera i quarta edat. La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant, que dirigeix la catedràtica Concepción Bru Ronda, torna a obrir les portes un nou curs acadèmic, com ha fet des del curs acadèmic 1999-2000 per a oferirà als més grans de 50 anys de la Comunitat Valenciana la formació, l’assessorament i l’assistència que demanden. Des d'aquell any en què començava aquest projecte, amb 249 estudiants, ha refermat la seua posició social i ha crescut fins a arribar, el passat curs 2016-2017, als 1.390 alumnes.

La inauguració del curs, demà dimecres, 4 d'octubre de 2017, serà a càrrec de la seua directora, a les 18.15 hores. Per a continuar, a les 18.30 hores, el programa inclou la ponència «Los nuevos mayores ante el reto de la longevidad y el bienestar: escenarios presentes y futuros en los servicios de atención residencial a personas mayores», de la mà de José Antonio Rabadán Sánchez, gerontòleg i expert en gestió de centres sociosanitaris. Un torn de preguntes i debat s'obrirà abans del tancament de l'acte, que es desenvoluparà a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, situada a l'avinguda Ramón y Cajal, núm. 4, col·laboradora de l'activitat. L’organitzen el Vicerectorat d'Estudis i Formació de la UA i la Universitat Permanent de la UA.

El 58 % del total de l'alumnat durant el passat curs acadèmic han sigut dones, enfront del 42 % d'homes. Pel que fa a la situació laboral, els consultats afirmen estar jubilats en el 58,1 % dels casos, mentre un 4,5 % sobre el total diu estar prejubilat, xifra que superen les mestresses de casa, amb el 6,5 %. Sobre els grups d'edat, la majoria, amb el 55,1 %, tenen entre els 61 i els 70 anys; un 0,1% tenen més de 80 anys. El gruix del grup, amb el 33 % són estudiants amb estudis de llicenciatura, enginyeria, arquitectura o similar. La majoria, el 94,8 % procedeixen de la comarca l'Alacantí.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El rector inaugura este martes la II Jornada Internacional sobre Denominaciones de Origen de la Universidad de Alicante

La Sede de la UA acoge la presentación de la obra "Un gaucho de Almería en el puente del Inca"

La Universitat d'Alacant obri el primer termini de preinscripció per als màsters oficials

Jorge Pereira assumeix la direcció de la Càtedra Pedro Zaragoza Orts d'Estudis Turístics de la UA

La Universidad de Alicante estudia los efectos del cambio climático en la Font Roja

La Universidad de Alicante acoge el II Congreso Internacional de Sociología y Antropología del Turismo con más de 200 participantes

Los Premios del Consejo Social de la Universidad de Alicante se entregarán el próximo 15 de mayo en la EUIPO

Visita al Museo de la Universidad de Alicante.

El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, nou director de la Revista Española de Física de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF)

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en