Les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació de la UA reben ponents d'organismes internacionals

04-10-2017   |  Visitas:75

Per a fer conèixer les noves orientacions laborals la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant celebra, durant la vesprada de demà dijous 5 d'octubre de 2017, les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació, en commemoració del Dia del Traductor. La jornada s'emmarca dins de les jornades culturals de les titulacions de la facultat que se celebren des del 2016.

Juan Mesa Sanz, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, inaugurarà les jornades, amb l'acompanyament de Pino Valero, coordinadora del grau en Traducció i Interpretació, i Javier Franco, director del Departament de Traducció i Interpretació.

Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), pronunciarà la conferència inaugural.

En la taula redona dedicada a la traducció institucional participaran, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carmen Bestué; la diplomada de la UA i actual integrant de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), Ana Company; la també diplomada per la UA i actual becària en la Comissió Europea, María Fernández-Rius; la professora associada d'alemany i membre d'EUIPO, Claudia Thümler. Totes elles aprofundiran en aquesta especialització professional sota la moderació de Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).

Una segona taula redona sobre les associacions professionals precedirà la clausura de les jornades. Serà moderada per Paula Varona (Asetrad). Hi participaran de Xarxa, Miriam Almagro; d'UniCO i Tremedica, Paz Gómez-Polledo; d'Asetrad, David Martínez; i d'APTIJ, Juan Miguel Ortega.

El lloc de realització serà la sala de graus de la Facultat de Dret, de 16.00 hores a 20.00 hores.

El comitè organitzador està format per Pino Valero, Javier Franco, Mireia López, Vicent Martines, Juan Miguel Ortega, Susana Rodríguez i Elena Serrano.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Comienza el Ciclo de Cine en versión original siguiendo el camino de Sofía Coppola

Mañana comienza la nueva programación cultural de la UA el concierto de la Coral Monfortina y la Coral UA

Aguas de Alicante y SEO-Alicante se suman a un proyecto de investigación de la UA sobre aves migratorias en la Isla de Tabarca

La Universitat d’Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l’OFUA

Mariano Sánchez Soler y su “Cuarteto de Alacant” llenan la Sede Ciudad de Alicante de la UA

La Universidad de Alicante recoge cinco sellos internacionales de calidad conseguidos por grados de la EPS

L'investigador de la UA José Miguel Sempere, nomenat acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

Oberts els terminis d’inscripció per a les fases locals de les Olimpíades del Saber 2017/2018 a la UA

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant acull la presentació del llibre “Violencia y responsabilidad. La represión judicial franquista en el ámbito local”

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en