Les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació de la UA reben ponents d'organismes internacionals

04-10-2017   |  Visitas:54

Per a fer conèixer les noves orientacions laborals la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant celebra, durant la vesprada de demà dijous 5 d'octubre de 2017, les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació, en commemoració del Dia del Traductor. La jornada s'emmarca dins de les jornades culturals de les titulacions de la facultat que se celebren des del 2016.

Juan Mesa Sanz, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, inaugurarà les jornades, amb l'acompanyament de Pino Valero, coordinadora del grau en Traducció i Interpretació, i Javier Franco, director del Departament de Traducció i Interpretació.

Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), pronunciarà la conferència inaugural.

En la taula redona dedicada a la traducció institucional participaran, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carmen Bestué; la diplomada de la UA i actual integrant de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), Ana Company; la també diplomada per la UA i actual becària en la Comissió Europea, María Fernández-Rius; la professora associada d'alemany i membre d'EUIPO, Claudia Thümler. Totes elles aprofundiran en aquesta especialització professional sota la moderació de Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).

Una segona taula redona sobre les associacions professionals precedirà la clausura de les jornades. Serà moderada per Paula Varona (Asetrad). Hi participaran de Xarxa, Miriam Almagro; d'UniCO i Tremedica, Paz Gómez-Polledo; d'Asetrad, David Martínez; i d'APTIJ, Juan Miguel Ortega.

El lloc de realització serà la sala de graus de la Facultat de Dret, de 16.00 hores a 20.00 hores.

El comitè organitzador està format per Pino Valero, Javier Franco, Mireia López, Vicent Martines, Juan Miguel Ortega, Susana Rodríguez i Elena Serrano.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El MUA acull la primera trobada d'aules universitàries de la Universitat d'Alacant

Los Premios de Turismo de la UA destacan el potencial innovador del sector en Alicante

El homenaje a Josep Bevià desborda la Sede de la Universidad

L'escriptor xilè Raúl Zurita oferirà una conferència en la Seu Universitària de Petrer i un recital poètic en la Seu Universitària de Torrevella

La infermera i professora de la Universitat d'Alacant María Elena Castejón guanya el premi Innovació i Creativitat en Infermeria

La UA inicia col·laboració amb la institució índia Acharya Institutes

Investigadors internacionals en indústries creatives i economia taronja es donen cita a la UA

Empresarios y estudiantes cara a cara en la Universidad de Alicante

El Consell de Govern de la UA aprova set nous títols propis

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en