Les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació de la UA reben ponents d'organismes internacionals

04-10-2017

Per a fer conèixer les noves orientacions laborals la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant celebra, durant la vesprada de demà dijous 5 d'octubre de 2017, les II Jornades Culturals del Grau en Traducció i Interpretació, en commemoració del Dia del Traductor. La jornada s'emmarca dins de les jornades culturals de les titulacions de la facultat que se celebren des del 2016.

Juan Mesa Sanz, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, inaugurarà les jornades, amb l'acompanyament de Pino Valero, coordinadora del grau en Traducció i Interpretació, i Javier Franco, director del Departament de Traducció i Interpretació.

Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), pronunciarà la conferència inaugural.

En la taula redona dedicada a la traducció institucional participaran, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Carmen Bestué; la diplomada de la UA i actual integrant de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), Ana Company; la també diplomada per la UA i actual becària en la Comissió Europea, María Fernández-Rius; la professora associada d'alemany i membre d'EUIPO, Claudia Thümler. Totes elles aprofundiran en aquesta especialització professional sota la moderació de Maite Fernández, de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).

Una segona taula redona sobre les associacions professionals precedirà la clausura de les jornades. Serà moderada per Paula Varona (Asetrad). Hi participaran de Xarxa, Miriam Almagro; d'UniCO i Tremedica, Paz Gómez-Polledo; d'Asetrad, David Martínez; i d'APTIJ, Juan Miguel Ortega.

El lloc de realització serà la sala de graus de la Facultat de Dret, de 16.00 hores a 20.00 hores.

El comitè organitzador està format per Pino Valero, Javier Franco, Mireia López, Vicent Martines, Juan Miguel Ortega, Susana Rodríguez i Elena Serrano.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universitat d'Alacant reunirà demà estudiants i empresaris de la província

Magisteri Educació Primària de la Universitat d’Alacant gradua 338 estudiants demà dijous i el divendres

La UA commemora demà el Dia Europeu de les Llengües amb un ampli programa d'activitats

La UPUA programa una jornada amb experts en alimentació i nutrició per a commemorar el Dia de les persones majors

La UA se suma al “Repte de la fruita” el Dia de les Universitats Saludables

El fill que vull tindre, d’El pont flotant, al Paranimf de la UA

La formació i la projecció són els reptes dels gelaters en el X Curs d’Expert Universitari de la UA en Elaboració Artesanal de Gelats

La Universitat d’Alacant ret homenatge a Miguel Hernández amb les jornades que commemoren deu anys de la Canyada Real en el Campus

"Món i Formes del Flamenc" ret homenatge a Miguel Hernández en la seua nova edició

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en