Les universitats d’Alacant i Valčncia coediten l’informe La innovación empresarial en Ontinyent y su entorno

21-12-2016   |  Visitas:334
Alacant. Dimecres 21 de desembre de 2016

La Cŕtedra Universitŕria Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents INNOVATIONT han fet un estudi sobre innovació empresarial a Ontinyent i el seu voltant, publicat en La innovación empresarial en Ontinyent y su entorno, per Publicacions Universitat d'Alacant. Editen els codirectors de la Cŕtedra, Josep-Antoni Ybarra Pérez, catedrŕtic d’Economia Aplicada i Política Econňmica de la Universitat d’Alacant, i Vicente Cerverón Lleó, professor titular d’Informŕtica de la Universitat de Valčncia.

Per innovació s’entén la concepció i la implantació de canvis significatius en el producte, el procés productiu, el mŕrqueting o l’organització de l’empresa amb el propňsit de millorar els resultats. Els canvis innovadors es fan mitjançant l’aplicació de nous coneixements i tecnologia que poden ser desenvolupats internament, en col·laboració externa o adquirits mitjançant serveis d’assessorament o per compra de tecnologia.

En el treball participen professorat i experts de la Universitat de Valčncia (Informŕtica i Direcció d’Empreses) i de la Universitat d’Alacant (Departament d’Economia Aplicada i Política Econňmica, al costat de dos estudiants col·laboradors del Campus d’Ontinyent de la Universitat de Valčncia. Basat en entrevistes directes mitjançant qüestionari, fetes a més d’un centenar d’empreses la zona.

La investigació tracta qüestions com el nombre d’empreses que fan activitats de Investigació i Desenvolupament (I+D) i la forma com ho duen a terme, com també si innoven.

Aquest estudi forma part de les activitats de la Cŕtedra Universitŕria Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i la configuració de territoris intel·ligents INNOVATIONT, creada com una estructura acadčmica estable destinada a l’estudi, l’aplicació i la divulgació dels processos relacionats amb els territoris intel·ligents, especialment els que estan relacionats amb la innovació, en el context geogrŕfic d’Ontinyent i el seu entorn.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El MUA acull la primera trobada d'aules universitŕries de la Universitat d'Alacant

Los Premios de Turismo de la UA destacan el potencial innovador del sector en Alicante

El homenaje a Josep Beviŕ desborda la Sede de la Universidad

L'escriptor xilč Raúl Zurita oferirŕ una conferčncia en la Seu Universitŕria de Petrer i un recital počtic en la Seu Universitŕria de Torrevella

La infermera i professora de la Universitat d'Alacant María Elena Castejón guanya el premi Innovació i Creativitat en Infermeria

Investigadors internacionals en indústries creatives i economia taronja es donen cita a la UA

La UA inicia col·laboració amb la institució índia Acharya Institutes

Empresarios y estudiantes cara a cara en la Universidad de Alicante

El Consell de Govern de la UA aprova set nous títols propis

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en