Nova edició dels tallers ua:emprèn lab per a participar en els Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores 2018

06-02-2018

Experts i professionals imparteixen sis sessions formatives per a treballar aspectes essencials en la posada en marxa d'un projecte empresarial

Alacant. Dilluns, 5 de febrer de 2018
La Universitat d'Alacant presenta una nova edició del programa de tallers ua:emprèn lab com a avantsala de la VII Edició dels Premis Impuls. En concret, a través de sis sessions formatives, experts i professionals treballaran aspectes essencials per a la posada en marxa d'un projecte empresarial, així com la utilització de totes les eines d'anàlisi per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica de propostes.

Durant el programa, que s'estendrà fins al mes de març, es tractaran aspectes com ara tendències de mercat i models de negoci; alertes legals i fiscals per a l'emprenedor; què pot aportar la vigilància tecnològica a un projecte emprenedor; aplicar eines del disseny de models de negoci i propostes de valor i experimentació en contextos de lean startup; finances per a l'emprenedor, i presentacions persuasives i d'alt impacte.

En concret, dimecres que ve, 7 febrer, de 10 a 14 hores, s'impartirà el taller Creativitat i Generació d’Idees de Negoci amb l'objectiu d'obtenir eines per a la conceptualització de noves iniciatives empresarials a càrrec de Daniel Havillio, director d'Innovació d'Energy Sistem.

Premis Impuls

Un any més, els Premis Impuls promouen iniciatives empresarials innovadores i sostenibles sorgides a la Universitat d'Alacant amb tres modalitats de participació. Modalitat A per a projectes empresarials promoguts per personal docent i investigador, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l'objectiu del qual siga l'explotació comercial de resultats d’investigació de la UA. La modalitat B dirigida a estudiants o titulades i titulats, i, finalment, la modalitat C per a projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes d'institucions públiques, promoguts per estudiants o titulades i titulats.

En les modalitats B i C, com a mínim una mateixa persona de l'equip promotor haurà d'assistir a tres de les sessions programades dins de l'itinerari formatiu ua:emprèn lab, llevat que justifiquen la participació prèvia en les edicions del programa Yuzz, Explorer o siguen finalistes del concurs Doeactua 2018.

El termini de presentació de les sol·licituds de la VII Edició dels Premis Impuls estarà obert del 2 de maig al 17 de maig de 2018.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Cátedra de Enfermería Familiar y Comunitaria de la UA convoca sus premios y becas para 2018

Mañana comienza la nueva programación cultural de la UA el concierto de la Coral Monfortina y la Coral UA

Aguas de Alicante y SEO-Alicante se suman a un proyecto de investigación de la UA sobre aves migratorias en la Isla de Tabarca

La Universidad de Alicante cuenta con la Cátedra de Cultura Gitana

La Universitat d’Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l’OFUA

Mariano Sánchez Soler y su “Cuarteto de Alacant” llenan la Sede Ciudad de Alicante de la UA

La Universidad de Alicante recoge cinco sellos internacionales de calidad conseguidos por grados de la EPS

La Universidad de Alicante cuenta con un servicio CAE para los estudiantes

Los estudiantes de la Universidad de Alicante se encuentran en época de exámenes

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en