Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Beneixama

Valoració Beneixama Trail

Valoració Beneixama Trail

G · R · À · C · I · E · S – G · R · A · C · I · A · S

Però com es fa? Como s’aconsegueix que hui ens pogam sentir orgullosos d’haver portat al nostre poble a més de 800 persones? No és necessari comparar-ho amb una gran obra d’ingenieria; és simplemente l’engranatge d’una màquina en la qual totes les peces encaixen entre sí.

No som teories ni ideals desorbitats. Som l’esperit de la voluntat, de la gratitud, del suport mutu i de l’hospitalitat que ens uneix a tots {elevat a la màxima potència}.
No som materials portats de terres llunyanes. Som matèria prima de la terreta, voluntaris i més voluntaris, disposats a deixar-se “cada dent” de la peça per a que tot quadre i funcione.

Som xicotets tornillos*, de rosca, de punta, d’estrela, que entren dins de cada tasca a cobrir. Som cada associació, el Grup, cada club i els companys del Xitxarra, que ben amarrats uneixen cada peça.

Som el combustible necessari per continuar endavant amb tot. Els qui patrocinen i colaboren, l’alé d’energia; l’Ajuntament, la injecció d’oli per si s’encaixa, i així funcionar de valent.

Avuí em tret al carrer i a la nostra serra la màquina, a fer una volteta. Els participants l’han possat a prova. Diuen que l’han escoltat, que l’han viscut, que l’han sentit i que l’han gaudit. Es fa de voler, i la volem perque funciona, i funciona perque tot encaixa.

El creadors de la mateixa vos ho AGRAÏM infinitament i prometem millorar cada detall en la propera versió.

Som Solana; som Beneixama.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES, i fins l’any que ve!

Reportaje llegada corredores de la IV Solana Trail Beneixama 02/10/2016 from Intercomarcal TV on Vimeo.


178