Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina oferirà dues activitats musicals prèvies a l’esdeveniment  

Cocentaina, 08 de novembre de 2022. L’organització del Certamen Coral Fira de Tots Sants ha preparat per al proper cap de setmana dues activitats musicals, un taller coral i la presentació d’un llibre emmarcades en la celebració d’aquest esdeveniment.

El divendres, 11 de novembre, a les 22.00 hores, es celebrarà un Taller Coral impartit per Xabier Sarasola, professor de violí, harmonia i cant coral, compositor i director de l’Orquestra de Corda de Loinatz Musika Eskola. El Taller Coral serà gratuït i va dirigit a coralistes i directors de cor. Tindrà lloc a la Casa de la Joventut de l’Ajuntament de Cocentaina. Les inscripcions es poden fer a la Web del certamen:

www.certamencoralfiratotssants.com

D’altra banda, el dissabte, 12 de novembre, a les 11:00 hores, a El Teular, es presentarà el llibre “Marketing elemental per a músics experts: 49 idees per fer-te visible”, de Juan F. Ballesteros, un manual de  supervivència per als músics excel·lents als qui els costa vendre el seu valuós producte. Juan F. Ballesteros és director d’orquestra, banda i cor, compositor, productor musical i expert en màrqueting musical.

El Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina tindrà lloc el proper dissabte, 12 de novembre, a les 19:00 hores, al Centre Cultural El Teular, i participaran els cors Actea Cor Femení, de Barcelona; Coro Interludio, de Burgos i Voces Blancas CSA, de Griñón (Madrid). El jurat encarregat de valorar als participants d’aquesta 42 edició del Certamen estarà compost per personalitats rellevants del món coral: Ana Luisa Chova, Nadia Stoyanova, Luis Seguí, Juan F. Ballesteros i Xabier Sarasola. Els cors seleccionats interpretaran, a més d’un repertori de lliure elecció, l’obra obligada d’aquesta 42 edició, titulada La Pau, i que és obra del compositor basc Xabier Sarasola a partir d’un poema de Marc Granell.

Ja estan disponibles les entrades per a la 42 Edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants i es poden adquirir en següent enllaç:

https://entrades.cocentaina.es/par-public/rest/evento/id/3743065

 

 

 

 

 

 


236