Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

La Fira de Tots Sants de Cocentaina obri convocatòria per a la selecció d’Assistents i Informadors Turístics

 

 

  • Les sol·licituds per a formar part de la bossa de treball es poden presentar fins al 20 de setembre de 2023.

  La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha iniciat el procés de selecció dirigit a conformar la borsa de treball d’Assistents de Fira i Informadors Turístics. En un esforç per enriquir l’experiència dels i les visitants i fomentar la riquesa cultural i turística del municipi i de la comarca, l’Ajuntament busca les persones idònies per a formar part d’aquest important certamen comercial que arribarà a Cocentaina entre l’1 i el 5 de novembre de 2023.

Els Assistents de Fira i Informadors Turístics exerciran un paper fonamental en l’orientació i atenció dels assistents a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Seran la veu que dona la benvinguda als visitants, brindant-los informació detallada sobre els diversos esdeveniments i serveis disponibles. La seua feina abastarà la facilitació de recorreguts, la divulgació d’informació sobre els serveis i esdeveniments en curs, així com l’atenció de qualsevol consulta durant tot el transcurs de la fira.

El procés de selecció consistirà en concurs oposició dividit en dues fases. La fase d’oposició inclourà un únic exercici tipus test sobre temes rellevants, com a història, art, geografia i detalls sobre “La Fira de Tots Sants”. L’exercici serà obligatori i eliminatori, amb una duració màxima de trenta minuts. En la fase de concurs es valoraran els mèrits aportats per les persones aspirants, no sent eliminatòria, d’acord amb la baremació disponible en les bases.

Les sol·licituds per a participar en el procés de selecció han de tramitar-se presencialment al SIC (Servei d’Informació al Ciutadà) o electrònicament a través de la Seu Electrònica de la web de l’Ajuntament de Cocentaina. Tota la informació i documentació es pot trobar ací. El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 20 de setembre de 2023.

Marcela Richart, regidora de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina ha volgut estendre la invitació a totes les persones interessades a formar part d’aquest gran esdeveniment per al poble de Cocentaina. “En unir-se a aquest equip”, diu la regidora, “els i les candidates tindran l’oportunitat de contribuir a l’èxit d’aquest esdeveniment històric i a la promoció de la cultura i el turisme contestà i valencià”.

 


235