Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi treballa per millorar el sistema de drenatge dels accessos a la ciutat

L’esforç per millorar el manteniment de la ciutat està augmentant de forma clara en aquesta legislatura amb un milió més al pressupost de 2024

L’Ajuntament d’Alcoi treballa cada dia pel manteniment de la ciutat, a més del manteniment costant que porta a terme tant la Brigada d’Obres com la de jardins i els encarregats de voreres que fan diverses actuacions de forma costant, a més s’ha adjudicat un contracte per per la millora del sistema de drenatge dels accessos a la ciutat. Es tracta d’un contracte menor de 30.000 euros que porta a terme per l’empresa local Jorman Agriforpublic.

El temps d’execució de les actuacions és de dues setmanes, treballant per les nits per tractar de minimitzar les molèsties al trànsit. Estan fent treball de desbrossament amb tractor, neteja de cunetes laterals i arcades i cunetes inferiors.

Les actuacions es porten a terme en la zona del Viaducte fins al mas Roig. En el Rebolcat fins la nacional a l’altura del Pinaret d’Asensi, també des de la Venta Saltera fins Bou, en la carretera Sant Antoni, des del poliesportiu fins l’Ermita, en la carretera Banyeres fins el túnel i en la carretera del Preventori des de l’alberg fins Alcoi.

«Com ja hem dit en nombroses ocasions el manteniment de la ciutat és primordial per a nosaltres, i no es que només ho diguem, és que tots els dies és porten a terme obres de manteniment a Alcoi. A més hem incorporat un milió d’euros més al pressupost en manteniment que ens permetrà dur a terme la contractació de personal per a les brigades municipals i poder fer més actuacions», destaca el regidor d’Obres, Jordi Martínez.


186