Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agres

Dos ferits greus en ser atropellats per un tren a Agres

Un tren que realitzava el trajecte entre Xàtiva i Alcoi va atropellar a un vehicle en el terme municipal d’Agres. El succés s’ha produït després de les 18.00 hores en un pas a nivell situat en el punt quilomètric 46,629 de la línia Xàtiva-Alcoi, en el qual travessa la via un camí rural anomenat Corriol de la Serratella, que serveix d’accés a diverses finques de la zona.

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L’equip mèdic del SAMU va assistir a una dona de 71 anys i a un home de 69 anys, tots dos presentaven traumatisme cranioencefàlic i van ser traslladats en sengles ambulàncies a l’hospital d’Alcoi.

Els Bombers van haver d’intervenir en l’accident, realitzant primer un un control de riscos, i una primera atenció a les víctimes, procedint a col·laborar amb els serveis sanitaris i el seu trasllat a les ambulàncies.
El succés s’ha produït a menys d’un quilòmetre del baixador d’Agres, amb la qual cosa és probable que la velocitat del tren, que ja de per si mateix no sol ser elevada en aquest tram de pujada des d’Ontinyent, fora bastant baixa en acostar-se a la citada parada

 

 


189