Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

L’Hotel Vila de Biar reobri les seues portes en plena temporada alta

En el seu primer dissabte ja ha penjat el cartell de complet
L’Hotel Vila de Biar ha reobert les seues portes després de dos anys de tancament. Aquest emblemàtic establiment, propietat de la Generalitat Valenciana, ha sigut renovat i modernitzat. L’hotel completa l’oferta hotelera i de restauració amb la qual compta el municipi, que en aquest mes d’agost es troba a ple rendiment.

 

 

La directora de l’hotel, Ana Carreño, ha declarat que l’edifici ha sigut completament redecorat. “Ens hem enfocat a actualitzar i posar en marxa tots els serveis i maquinària per a garantir una estada còmoda i moderna als nostres hostes”, ha afirmat. Així mateix ha afegit que “la resposta del públic ha sigut molt bona, ja que per a aquest primer dissabte d’obertura l’hotel ha penjat el cartell de complet i les reserves per a agost estan arribant de manera constant”.
Per part seua, l’alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez ha expressat la seua satisfacció per la reobertura de l’hotel, assenyalant que completa l’oferta d’allotjament i restauració del municipi. “Per a l’ajuntament, l’obertura d’aquest hotel és de vital importància. La concessió de la gestió del servei ha sigut un procés ardu i complex, i és una gran satisfacció veure’l finalment obert. Estem fent un gran esforç per potenciar el turisme local, i la reobertura d’aquesta instal·lació hotelera és fonamental per a impulsar la nostra economia local”, ha declarat.
L’Hotel Vila de Biar és propietat de la Generalitat Valenciana, que va cedir la seua gestió a l’Ajuntament de Biar. Per part seua, l’organisme municipal va convocar una licitació per a portar la gestió. després que l’antic concessionari tancara les seues portes. El guanyador de la concessió és un veí de Biar, Sergio Hernandez Conca.
L’hotel no sols significa un impuls al turisme de Biar, que ja supera els 650 llits en establiments d’hostaleria, tant hotels com cases rurals, a més donarà treball en temporada alta a uns 20 treballadors tant en llocs directes com indirectes.
La direcció de l’hotel ha anunciat que la inauguració oficial es realitzarà el mes de setembre. No obstant això, “a causa de l’alta demanda que han trobat, han decidit obrir les portes des d’aquest mes d’agost”, ha subratllat el concessionari Sergio Hernández.
El Vila de Biar compta amb un nou restaurant, La Torreta, dirigit per la xef Miriam Martínez Samper. Aquest establiment gastronòmic estarà obert al públic per a desdejunis, menjars i sopars, oferint una proposada culinària variada i de qualitat.
L’Hotel Vila de Biar és un establiment hoteler de quatre estreles, que compta amb restaurant, un bar/saló, una sala de reunions, un gimnàs, sauna, piscina exterior, jardí i una terrassa amb zona chill-out. A més de 40 habitacions equipades.


189