Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Obert el procés per presentar candidatures als Premis 9 d’octubre d’Alcoi

Qualsevol persona o col·lectiu pot ser candidat al premi, i posteriorment el Consell de Cultura escollirà els guardonats.

 

L’Ajuntament d’Alcoi reconeix anualment la trajectòria en la defensa i promoció de la cultura valenciana d’una persona i una entitat vinculades a la ciutat d’Alcoi, amb els Premis 9 d’octubre en les modalitats individual i col·lectiva. Com ha anunciat la regidora de Cultura, Elisa Guillem, el procés per escollir les persones guardonades «serà totalment obert», i per això fins el 10 de setembre es poden presentar candidatures.

 

La presentació de candidatures es podrà fer a títol personal o per recomanació d’entitats i col·lectius. Aquestes candidatures hauran de realitzar-se mitjançant correu electrònic a cultura@alcoi.org o també per carta convencional a l’IVAM-CADA. A més, hauran d’incloure les dades personals així com els mèrits considerats per a l’atorgament del guardó.

 

Posteriorment, el Consell de Cultura es reunirà per a exposar i valorar a cadascuna de les persones i entitats candidates i elaborarà la proposta de concessió dels premis a la Junta de Govern Local. L’acte de lliurament dels premis, com habitualment, tindrà lloc al Teatre Calderón a la celebració el Dia del Poble Valencià.

 

Elisa Guillem destaca la importància d’aquests premis «com a manera de reconéixer el paper de persones i col·lectius d’Alcoi que amb la seua trajectòria han defensat i potenciat la nostra identitat».

 

 

 

 


191