Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Un robatori en la instal•lació elèctrica del Molinar va posar en risc el subministrament d’aigua potable a Alcoi

La ràpida intervenció va garantir el subministrament, demostrant que Alcoi té un molt bon servei de subministrament d’aigua potable

 

En la matinada del passat divendres va tindre lloc un robatori amb força en la instal·lació elèctrica del Brollador del Molinar. Aquest fet va causar danys importants en el funcionament del sistema el que va posar en risc el subministrament d’aigua potable a la població, generant una possible situació d’emergència per a la ciutat.

 

Tan prompte com es va tindre coneixement de l’incident, el personal de guàrdia de l’empresa adjudicatària del servei es va desplaçar a la instal·lació per a comprovar l’abast dels danys. Ràpidament, es van mobilitzar tots els mitjans que Aqualia té en la zona per a resoldre el més prompte possible els danys ocasionats pel robatori i evitar que les seues conseqüències afectaren la població.

El personal especialitzat va fer el seu treball, utilitzant materials de diferents magatzems de l’empresa a la Comunitat Valenciana.

L’empresa SICE, concessionària del contracte d’enllumenat públic, també es va posar a la disposició de l’Ajuntament, per si era necessari utilitzar al seu personal i també part del seu material disponible en estoc.

“Cal ressaltar que des de l’ajuntament garantim un servei de qualitat i continu per a tota la ciutadania”, destaca el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.


177