Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Gran participació en el concurs de fotografia organitzat per la Pia Unió Mare de Déu del Miracle

A principis del mes de setembre, la Pia Unió es va reunir per a elegir les fotos guanyadores d’aquesta nova edició del concurs de fotografia, un certamen dirigit al públic amateur.

Doncs bé, el jurat format per l’associació  de fotografia de Cocentaina va haver de triar entre 129 imatges presentades. El  tema de les fotos versava al voltant de  les festes de la Mare de Déu i hi va haver una gran varietat de moments captats a través de l’objectiu d’una càmera o d’un mòbil.  A la fi tres premis, amb dotació econòmica i tres mencions sense remuneració econòmica.

 

 

La Pia Unió a més,  es reserva els drets de poder utilitzar les imatges per a les seues publicacions, de fet, moltes d’elles formen part de les portadilles de la revista programa de festes i a més, totes les fotografies seran publicades en la revista de 2025, en l’apartat dedicat al concurs. Tanmateix en Fira, les fotografies estaran exposades en el local on l’entitat està, per tant, també es podran visitar.

El fallo del jurat es sabrà el dia 17 d’octubre, just després de la Missa dels matrimonis dins dels actes de la setmana d’exaltació de la festa del mig any de la Mare de Déu.

Dolo Franco presidenta  de la Pia Unió ens dona tots els detalls, al temps que agraeix la bona acollida i gran participació del concurs en aquesta edició.


135