Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Torna ‘Alcoi Tech’, el congrés sobre IA, Ciència de Dades i Optimització, al Campus d’Alcoi de la UPV l’1 i 2 d’octubre

L’1 i 2 d’octubre, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) acull la segona edició de l’Alcoi Tech 2024 Artificial Intelligence & Optimization International Workshop, en què participaran especialistes de renom tant en l’àmbit internacional com nacional.
En aquest congrés internacional s’abordaran temes com la intel•ligència artificial, la ciència de dades i optimització que permeten la digitalització eficient i sostenible dels sectors productius, l’educatiu i el social.
La inscripció de l’esdeveniment és gratuïta a través d’aquest enllaç (https://alcoytech.webs.upv.es/) i està adreçat tant a públic acadèmic com empresarial, així com qualsevol persona interessada en aquestes branques de coneixement.
El congrés està organitzat per la Dra. Elena Pérez Bernabeu i el Dr. Ángel A. Juan, investigadors del grup ICSO META (https://icso.webs.upv.es/), que pertany al CIGIP – Centre d’Investigació en Gestió i Enginyeria de Producció de la UPV.
Entre altres reconeguts professionals a nivell internacional participen de manera presencial a Alcoi el Dr. Renates Kizys (professor de finances, Universitat de Southampton, el Regne Unit), la Dra. Paula Carroll (Professora d’investigació operativa i anàlisi empresarial, University College Dublin, Irlanda), el Dr. Bartosz Sawik (Professor d’investigació operativa a la Universitat AGH de Cracòvia, Polònia) i el Dr. Guillermo Franco (Guy Carpenter Nova York, els Estats Units).


193