Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Cocentaina acull el Socarraetes Fest del Festival «Feretes i Cançonetes»

Té lloc el dissabte 28 de setembre a la Plaça del Pla entre les 10 i les 14 hores i inclou concerts, tallers, jocs i espais lúdics per a tota la família.

 

La marca insígnia dels festivals infantils i familiars del País Valencià, «Feretes i Cançonetes», juntament amb la Regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Cocentaina, presenta el dissabte 28 de setembre, entre les 10 i les 14 hores, a la Plaça del Pla, el «Socarraetes Fest». Una festa plena de diversió i activitats per a tota la família, incloent-hi dos concerts, tallers creatius, jocs interactius, ludoteques i molt més.

 

Podrem gaudir dels «Ramonets», el grup valencià de música per a xiquets i xiquetes, que posarà l’ambient festiu amb la seua proposta única de rock infantil. A més a més, el grup «Beatles for Kids» repassarà els grans clàssics dels Beatles amb una adaptació pensada per als més menuts de la casa que, de segur, també gaudiran els seus pares i mares.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és generar un espai de diversió per a tota la família, així com fomentar la creativitat, l’expressió artística i la diversió dels xiquets i les xiquetes dintre d’un ambient festiu, segur i únic.

 

En paraules de Berta Iñíguez, regidora de Cultura, «anime a totes les famílies i els xiquets i les xiquetes a assistir-hi perquè, estic segura, s’ho passaran d’allò més bé. Des de la Regidoria de Cultura i Educació volem apostar per aquest tipus d’esdeveniments perquè els xiquets i les xiquetes de Cocentaina són una part fonamental del nostre poble i cal tenir-los en compte a l’hora de programar els diferents actes culturals i socials. Ells, al cap i a la fi, són el futur del nostre poble».


192