Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

Muro celebra la XIX edició de la seua Fira comercial del sector agroalimentari i gastronòmic

El tradicional certamen se celebrarà del 4 al 6 d’octubre i reunirà stands d’establiments locals i de municipis veïns a la Plaça El Matzem

A l’oferta gastronómica es sumen diverses actuacions de música en directe que començaràn el divendres dia 4 amb el concert del vocalista murer, CACTUS

 

La XIX edició de la Fira Comercial del sector Gastronòmic i Agroalimentari de Muro reunirà a multitud de productors i comerciants del sector agroalimentari i gastronòmic al voltant de la Plaça el Matzem, durant el primer cap de setmana d’octubre, del dia 4 fins al 6.

 

Aquesta tradicional Fira, organitzada per l’Ajuntament de Muro, va néixer amb l’objectiu de la promoció directa dels artesans i empreses del sector tant locals com de la resta de la Comunitat Valenciana. Any rere any, ha anat creixent tant l’interés per part dels comerços, com pel públic que s’acosta a Muro eixos dies. En aquest sentit, cal destacar l’augment de participants locals respecte a l’any anterior que acompanyaran a l’Associació d’Hostalers de Muro per tal d’oferir una oferta completa.

Els visitants podran trobar, d’una banda, nombrosos llocs de venda de productes agroalimentaris, i d’altra, una àmplia varietat d’oferta gastronòmica per a consumir a la plaça. Es podran degustar tota classe de tapes, entrepans, embotits, hamburgueses, coquetes fregides, arrossos,  pastissos i dolços, tapes gourmet, cervesa artesana, licors i altres productes de la nostra gastronomia.

A banda de l’exposició pròpiament comercial, hi ha programades diverses actuacions en directe tot el cap de setmana que començaran el divendres ,4 a les 20 hores, a la plaça del Matzem amb el concert del vocalista murer, CACTUS.

La inauguració de la Fira serà el divendres, 4 d’octubre, a les 19 hores. Les autoritats locals i comarcals faran un passeig per la Fira acompanyats del grup de dolçainers i tabaleters La Xafigà, donant el tret d’eixida a l’encontre gastronòmic.

La regidora de Turisme, Carolina Iváñez, vol fer una invitació perquè la gent s’anime a vindre a visitar Muro “un any més hem treballat per a que la plaça del Matzem torne a ser l’epicentre de la gastronomia i productes de les nostres comarques, que la gent que ens visite puga conéixer de primera mà la nostra esència, així com el potencial que té el nostre teixit comercial. A més, estem treballant per a completar una programació lúdica amb activitats i actuacions musicals aptes per a totes les edats amb la finalitat que tant els veïns de Muro, com les persones que ens visiten puguen gaudir d’un cap de setmana lúdic en el nostre municipi”.  


195